Βαρύς είναι ο πέλεκυς για πέντε ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ουρουγουάης μετά τα σοκαριστικά επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στις εξέδρες με τους φιλάθλους της Κολομβίας στον ημιτελικό του Copa America! Ο επιθετικός της Λίβερπουλ, Ντάρβιν Νούνιες είναι και αυτός που αντιμετωπίζει την πιο βαριά τιμωρία καθώς του επιβλήθηκε ποινή πέντε αγωνιστικών. Συν τοις άλλοις όλοι τους θα κληθούν να πληρώσουν και χρηματικό πρόστιμο!

"Καμπάνα" τιμωρίας μετά τα επεισόδια στο Copa America, πέντε αγωνιστικές για Νούνιες

Η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη της Ομοσπονδίας της Λατινικής Αμερικής άστραψε και... βρόντηξε για τα εκτεταμένα και σοβαρά επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στον ημιτελικό του Copa America ανάμεσα στην Κολομβία και την Ουρουγουάη. Ο Ντάρβιν Νούνιες τιμωρήθηκε με "καμπάνα" πέντε αγωνιστικών, με τέσσερις αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Ροντρίγκο Μπαντανκουάρ, ενώ με τρεις οι Ρόναλντ Αραούχο, Χοσέ Χιμένεθ και Ματίας Ολιβέρα.

Όσον αφορά τα χρηματικά πρόστιμα που θα κληθούν να πληρώσουν οι Ουρουγουανοί ποδοσφαιριστές, ο επιθετικός της Λίβερπουλ θα χρειαστεί να καταβάλλει το ποσό των 20 χιλιάδων, ο μέσος της Τότεναμ 16.000 και οι υπόλοιποι τρεις από 12.000


Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και μετά την πρόκριση της Κολομβίας, όταν και οι παίκτες της Ουρουγουής με τους αντιπάλους τους είχαν έντονες λογομαχίες και στη συνέχεια οι κερκίδες του "Bank of America Stadium" μετατράπηκαν σε... ρινγκ. Πρωταγωνιστές οι Ντάρβιν Νούνιες και Ρόναλντ Αραούχο οι οποίοι αντάλαξαν γροθιές και να εμπλέχθηκαν σε ξύλο με τους αντίπαλους οπαδούς.

Οι εικόνες φυσικά είχαν κάνει τον γύρο του διαδικτύου και ήταν πρώτο θέμα σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο!