Στον "πυρετό" των μεταγραφών βρίσκονται οι ελληνικές ομάδες που κάνουν τις τελευταίες τους κινήσεις για την ενίσχυση τους ενόψει της νέας σεζόν! Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο έφερε στο προσκήνιο τον ΠΑΟΚ και κάνει λόγο για ενδιαφέρον των "ασπρόμαυρων" για τον Βραζιλιάνο μέσο της Γιουβέντους, Αρτούρ Μέλο! Παρ' όλα αυτά, τουλάχιστον μέχρι στιγμής ,τον παίκτη δεν τον... ενθουσιάζει η προοπτική της Ελλάδας!

Ο Ντι Μάρτζιο αποκάλυψε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Αρτούρ Μέλο

Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την ενίσχυση του στα χαφ και ο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο ήρθε να φέρει αποκαλύψεις για ενδιαφέρον της ομάδας της Θεσσαλονίκης για τον Αρτούρ Μέλο. Ο Βραζιλιάνος χαφ που έχει καταγράψει και 22 συμμετοχές με την εθνική Βραζιλίας, επέστρεψε στη Γιουβέντους το φετινό καλοκαίρι μετά τον δανεισμό του στην Φιορεντίνα.


Μάλιστα αξίζει να τονιστεί ότι με τους "βιόλα" είχε αγωνιστεί και στον τελικό του Europa Conference Leage στην "OPAP Arena" με τον Ολυμπιακό! Με τη... μωβ φανέλα, ο Μέλο πραγματοποίησε μια γεμάτη σεζόν με καλές εμφανίσεις όπου κατέγραψε συνολικά 48 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 2 γκολ και 4 ασίστ.


Ο Μέλο που στο παρελθόν έχει φορέσει και τις φανέλες των Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Γιουβέντους μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Ο ίδιος δεν δείχνει για την ώρα θετικός στο να έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό του "δικεφάλου του βορρά" ωστόσο αναμένονται εξελίξεις για το αν θα μπορούσε να υπάρξει κάποιο deal μεταξύ των δυο πλευρών.

Arthur Melo - Full Season Show - 2024ᴴᴰ