Ο Χρήστος Ζαφείρης είναι ο παίκτης που αναμένεται να στελεχώσει την Εθνική Ελλάδος και ένας από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο εξωτερικό και διαπρέπουν. Με τη φανέλα της Σλάβια Πράγας! σημειώνει την μια καλή εμφάνιση μετά την... άλλη και ήρθε να απογειώσει τη φοβερή φόρμα στην οποία βρίσκεται με ένα απίστευτο γκολ που έβαλε στον αγώνα με τη Λιλ για τα playoffs του Champions League και... σήκωσε το κοινό στο πόδι για να τον αποθεώσει.

Ο Χρήστος Ζαφείρης σκόραρε και.... τρέλανε το Champions League

Η Σλάβια Πράγας είχε ηττηθεί με 2-0 στο πρώτο ματς με τη Λιλ στη Γαλλία για τα playoffs του Champions League και επλίζει να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση στη ρεβάνς στο "σπίτι" της. Το πρώτο βήμα για... ανατροπή έκανε ένα δικό μας παιδί, ο Χρήστος Ζαφείρης ο οποίος άνοιξε λογαριασμό στο ματς και με τι... τρόπο!

Μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης, μετά από κεφαλιά - πάσα συμπαίκτη του, έπιασε το σουτ στην κίνηση και με εκπληκτικό τρόπο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 εν μέσω... τρελής αποθέωσης από τους συμπαίκτες του και τους φιλάθλους της ομάδας του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3rsc7egye0x)