Ένα είναι το highlight των σημερινών ρεβάνς των playoffs του Champions League κι αυτό είναι το εκπληκτικό γκολ του Χρήστου Ζαφείρη! Ο Έλληνας μέσος που αναμένεται να στελεχώσει την Εθνική Ελλάδος άνοιξε λογαριασμό στο ματς της Σλάβια Πράγας με τη Λιλ και τους άφησε όλους με το... στόμα ανοιχτό. Μάλιστα, είχε και δυο δοκάρια πραγματοποιώντας συγκινητική εμφάνιση. Η ομάδα του πήρε τη νίκη (2-1) όμως με το σκορ του πρώτου αγώνα (2-0) ήταν δώρο... άδωρο γιατί δεν ήρθε η πρόκριση.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3rsc7egye0x)

Ο Έλληνας μέσος με το γρήγορο γκολ του μόλις στο 5ο λεπτό άνοιξε τον... δρόμο για την ανατροπή. Οι Τσέχοι έφτασαν κοντά στο να την πραγματοποιήσουν ωστόσο ήθελαν νίκη με διαφορά τριών τερμάτων και το γκολ-μαχαιριά των Γάλλων είχε ως αποτέλεσμα το 2-1 να σημαίνει και το... αντίο τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3rudpoiapd5)

Μάλιστα, ο Ζαφείρης λίγο έλειψε να κάνει το 2-0 στο 40ο λεπτό και να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα, όμως η μπάλα δεν του έκανε το... χατίρι μετά από μια εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Ο ίδιος μάλιστα δεν μπορούσε να το πιστέψει!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3rt26y8epvt)

Το γκολ του Σραντς στο 84' έδωσε ελπίδες στη Σλάβια Πράγας η οποία κυνήγησε το τρίτο γκολ που θα έστελνε το ματς στην παράταση μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Παραλίγο να το βρει ξανά με τον φοβερό και τρομερό Ζαφείρη όμως η τύχη του έπαιξε περιέργο παιχνίδι καθώς το φανταστικό σουτ που εξαπέλυσε στο 88' κατέληξε ξανά στο οριζόντιο δοκάρι. Η αντίδραση του τα είπε... όλα και η ομάδα του αποχαιρέτησε με "πικρή" νίκη το Champions League.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3rupy3tdjsh)
Ο Ερυθρός Αστέρας μετά την ήττα του με 2-1 από την Μπόντο Γκλιμτ, πήγε με το... μαχαίρι στα δόντια για τη ρεβάνς και να διεκδικήσει την πρόκριση στο Μαρακανά. Κάτι που το κατάφερε! Η δύναμη της έδρας έδωσε... φτερά στους παίκτες και οι Σέρβοι δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους τους τους οποίους υπέταξαν με 2-0. Ο Ντουάρτε έκανε το 1-0 από την άσπρη βούλα, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Σπάγιτς.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3rv0ms1i73d)
Από την άλλη, η Σλόβαν Μπρατισλάβας μετά την ισοπαλία (1-1) στη Δανία, ήθελε να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να "καθαρίσει" την πρόκρισημέσα στο "σπίτι" της κόντρα στην Μίντιλαντ. Σ' ένα από τα πιο εντυπωσιακά παιχνίδια των playoffs του Champions League με φοβερές εναλλαγές συναισθμάτων, οι Σλοβάκοι αν και βρέθηκαν να χάνουν με 1-2 έφεραν... τούμπα το ματς και με μυθική ανατροπή και με "χρυσό" γκολ του Μπαρσεγκιάν στο 86' πήραν την πολυπόθητη νίκη με 3-2 και κατ' επέκταση την πρόκριση.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3ruiagztel5)

Οι πανηγυρισμοί δεν είχαν... προηγούμενο για τη Σλόβαν Μπρατισλάβας που ζει το δικό της... παραμύθι καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της, παίρνει την πρόκριση σε τελική φάση του Champions League.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3rv0o009yp5)

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ μετά το άνετο 3-0 επί της Καραμπάγκ στην Κροατία στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, ήταν... σαρωτική και στη ρεβάνς όπου με κυρίαρχη εμφάνιση δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλο της επικρατώντας με 0-2. "Αέρα" στους "36" οι Κροάτες. Με 10 ολοκλήρωσε την αναμέτρηση η Καραμπάγκ καθώς αποβλήθηκε στο 88' ο Μεντίνα.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3rrmbowk1gp)