Η Γιουβέντους ήθελε πάση θυσία να κάνει δικό της τον Τέουν Κουπμάνιερς και μετά από... μαραθώνιο διαπραγματεύσεων με την Αταλάντα κατάφερε να βρει τη "χρυσή" τομή" και να αποκτήσει και επίσημα τον Ολλανδό. Ο διεθνής μέσος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια μέχρι το 2029, ενώ ο ίδιος φαίνεται να πετά στα... ουράνια μετά την ανακοίνωσή του από τη "Γηραιά Κυρία".


Η Γιουβέντους ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Κουπμάινερς

Το... σίριαλ του καλοκαιριού με τον Τέουν Κουπμάινερς είχε αίσιο τέλος και η "Γηραιά κυρία" ολοκλήρωσε το σπουδαίο deal με τον Ολλανδό χαφ ο οποίος θα ενισχύσει με την ποιότητα και την εμπειρία που έχει την μεσαία γραμμή της ομάδας. Την Τετάρτη (28/08), ο 26χρονος ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρρικές και εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και στη συνέχεια ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα με πενταετές συμβόλαιο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, η Γιουβέντους για να αποκτήσει τον Κουπμάινερς, έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 60 εκατομμυρίων ευρώ (54+6 με τη μορφή μπόνους που είναι συνδεδεμένα με την επίτευξη στόχων της Γιούβε), ενώ η φανέλα που επέλεξε ο παίκτης θα είναι αυτή με το νούμερο "8".

"Είναι ένα όνειρο για μένα, είμαι ευτυχισμένος και εδώ και καιρό ήθελα να φορέσω αυτά τα χρώματα. Για μένα η Γιουβέντους είναι η σημαντικότερη ομάδα στην Ιταλία. Η φανέλα της Γιουβέντους είναι σημαντική", δήλωσε ο Κουπμάνιερς μετά την ανακοίνωσή του.