Σάλος ξέσπασε πριν λίγη ώρα με τις αναρτήσεις που έκανε ο Κιλιάν Εμπαπέ στο Χ (twitter). Ο Γάλλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης έπεσε θύμα χακαρίσματος και άγνωστοι ανέβασαν πως ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, χαρακτηρίζοντας ως "νάνο" τον Λιονέλ Μέσι.

Χάκαραν τον Κιλιάν Εμπαπέ και είπαν τον Μέσι... νάνο

Τριγμούς στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και στις σχέσεις των παικτών μεταξύ τους φέρεται να ήθελαν να δημιουργήσουν άγνωστοι, οι οποίοι κατάφεραν να έχουν την πρόσβαση στο λογαριασμό του Κιλιάν Εμπαπέ στο Χ (twitter), ανεβάζοντας διάφορες αναρτήσεις.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ - που πήρε μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης πριν δύο μήνες - "ανέβασε" πως για εκείνον ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο και πως ο Λιονέλ Μέσι είναι απλά ένας... νάνος, βάζοντας μάλιστα και μία φωτογραφία που ο Αργεντίνος κλαίει.

Φυσικά δεν άφησαν... παραπονεμένους και τους υπόλοιπους συλλόγους, καθώς υπήρξαν αρκετά τιτιβίσματα που αφορούσαν ομάδες κυρίως της Premier League, όπως οι Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ. Όπως αναμενόταν λίγη ώρα αργότερα όλα είχαν διαγραφεί.