Μπορεί να ετοιμάζεται για τον επαναληπτικό του Europa League ο ΠΑΟΚ αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε συνεχίζει τις μεταγραφές του. Ο "Δικέφαλος του Βορρά" βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ομάρ Κόλεϊ από τη Μπεσίκτας, ενώ πρώτος στόχος για τα χαφ παραμένει ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο.

Προχωράει τις μεταγραφές των Μπακαγιόκο και Κόλεϊ ο ΠΑΟΚ

Πολύ κοντά σε δύο πολύ σημαντικές μεταγραφές δείχνει να βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, ο οποίος σε λίγες ώρες αναμένεται να σφραγίσει την είσοδο του στο League Phase του Europa League, εκεί που τον περιμένει από τον περασμένο Μάιο ο Ολυμπιακός μετά την κατάκτηση του Conference League.

Ο "Δικέφαλος του Βορρά" βρίσκεται στην Ιρλανδία για τη ρεβάνς του 4-0 κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς, αλλά ταυτόχρονα προσπαθεί να κλείσει τις όποιες "τρύπες" υπάρχουν τη δεδομένη στιγμή στο ρόστερ του, με την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού να είναι επιτακτική ανάγκη.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ζητήσει δύο παίκτες στη θέση των στόπερ, καθώς η παραχώρηση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στην Βόλφσμπουργκ, αλλά και εκείνη του Τροστ - Εκόνγκ για τη Σαουδική Αραβία, άφησαν την ομάδα με μόλις κεντρικούς αμυντικούς.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του Ομάρ Κόλεϊ που μέχρι πρότινος αγωνίζεται στη Μπεσίκτας και απομένουν λεπτομέρειες, οι οποίες αναμένεται να ξεπεραστούν μέσα στις επόμενες ώρες.

Πέραν των κεντρικών αμυντικών ο Ρουμάνος τεχνικός ψάχνει εδώ και καιρό ακόμη ένα χαφ για να πλαισιώσει τα ήδη υπάρχοντα. "Χάθηκε" αρκετός χρόνος με τον Σουαλιό Μεϊτέ, ο οποίος δεν είχε αποφασίσει τι θα κάνει, με τους "ασπρόμαυρους" να ψάχνουν μία εναλλακτική λύση.

Εκείνη βρέθηκε στο πρόσωπο του Τιεμουέ Μπακαγιόκο, με τον Γάλλο μέσο να έχει απίστευτη εμπειρία από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Μίλαν, Μονακό, Νάπολι και Τσέλσι. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε τελικό στάδιο και αναμένονται εξελίξεις.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αύριο Μπακαγιόκο και Κόλεϊ για τον ΠΑΟΚ

Οι εξελίξεις "τρέχουν" στον ΠΑΟΚ και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο "Δικέφαλος του Βορρά" κατάφερε να αποσπάσει θετικές απαντήσεις και από τους δύο παίκτες, τους οποίους είχε πλέον στη πρώτη θέση της λίστας του.

Οι Ομάρ Κόλεϊ και Τιεμουέ Μπακαγιόκο λοιπόν αναμένονται αύριο Παρασκευή (30/08) στη Θεσσαλονίκη για να περάσουν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψουν τα συμβόλαια τους με τους "ασπρόμαυρους", ερχόμενοι και οι δύο ως ελεύθεροι.