Όσο πλησιάζει το τέλος στο μεταγραφικό παζάρι, τόσο περισσότερα ονόματα θα βγαίνουν για τον Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" κινούνται για την απόκτηση τουλάχιστον δύο παικτών στη μεσοεπιθετική τους γραμμή, με τον Αζεντίν Ουναχί να βρίσκεται στο στόχαστρο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Κοιτάει τη μεταγραφή του Ουναχί ο Ολυμπιακός 

Δημοσιεύματα από τη Γαλλία εμπλέκουν τον Ολυμπιακό με την περίπτωση του Αζεντίν Ουναχί, ο οποίος αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια με τη φανέλα της Μαρσέιγ. Ο Μαροκινός μέσος έκανε το... μπαμ στο Μουντιάλ 2022, και τράβηξε τα βλέμματα μεγάλων ομάδων.

Η γαλλική ομάδα έδωσε οκτώ εκατομμύρια για να τον αποκτήσει από την Ανζέ και στη πρώτη του χρονιά έκανε πολύ καλές εμφανίσεις. Η πρόσληψη του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι στον πάγκο του συλλόγου όμως, άλλαξε τις προτεραιότητες που υπήρχαν στη μεσαία γραμμή.

Από βασικός βρέθηκε μεταξύ πάγκου και εξέδρας, καθώς ο πρώην τεχνικός της Μπράιτον φρόντισε να πάρει πολλούς παίκτες από τη μέση και μπροστά για να μπορέσει να αλλάξει τα κακώς κείμενα των προηγούμενων χρόνων που υπήρχαν στην ομάδα.

Κάπου εκεί φαίνεται πως προκύπτει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες να ψάχνουν έναν παίκτη που να έχει τα στοιχεία του Αντρέ Όρτα, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στη Μπράγκα, με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να τον χρησιμοποιεί κανονικά στα παιχνίδια.

Ο Ουναχί φαίνεται πως είπε ένα μεγαλοπρεπέστατο "όχι" στην Αλ Σαντ από το Κατάρ, για ένα αδιανόητο συμβόλαιο, που θα του απέφερε 7.000.000 € τον χρόνο, και θέλει να συνεχίσει τη καριέρα του στην Ευρώπη, απορρίπτοντας και την πρόταση της Γουιντάντ από τη χώρα του.