Ο κύβος ερρίφθη για τον Παναθηναϊκό AKTOR στη θέση "5". Η ενίσχυση δίπλα στον Ματίας Λεσόρ ήταν επιτακτική για τον Εργκίν Αταμάν και οι "πράσινοι" φρόντισαν να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Ομέρ Γιουρτσεβέν που αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο για δύο χρόνια.

Ολοκληρώνει τη μεταγραφή του Γιουρτσεβέν ο Παναθηναϊκός AKTOR 

Πανίσχυρος αναμένεται να είναι τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Euroleague ο Παναθηναϊκός AKTOR, ο οποίος θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε τη χρονιά που ολοκληρώθηκε. Το κομμάτι του... παζλ που έλειπε φαίνεται πως μπαίνει στη θέση του μετά από αρκετές ημέρες διαπραγματεύσεων.

Η μοναδική έλλειψη στο ρόστερ ήταν ένας παίκτης στη θέση "5" που θα μπορούσε να πλαισιώσει τον Ματίας Λεσόρ και να μπορέσει να μοιραστεί το χρόνο μαζί του. Παρά την παρουσία των Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι και Κώστα Αντετοκούνμπο, ο Εργκίν Αταμάν ζήτησε ακόμη έναν παίκτη.

Πριν περίπου δύο εβδομάδες μάλιστα αποκάλυψε πως στις επιλογές του στους σέντερ είναι ο Ομέρ Γιουρτσεβέν, ένας συμπατριώτης του τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά. Τελικά είναι και η περίπτωση, η οποία προχώρησε για τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Οι "πράσινοι" φρόντισαν να κάνουν το χατίρι στον προπονητή τους και να φέρουν και τέταρτο(!) σέντερ στην ομάδα, για να μπορέσουν να κάνουν την ίδια - αν όχι καλύτερη - χρονιά, με την έλευση του Λορέντζο Μπράουν να δείχνει το σωστό δρόμο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Τούρκος σέντερ θα υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών, με τον Μπαλτσερόφσκι από την άλλη να βρίσκεται κανονικά στη προετοιμασία σαν τέταρτος, μέχρι να αποφασιστεί τι θα γίνει με την περίπτωση του.