Άργησε αλλά τα... κατάφερε τελικά η Λίβερπουλ, η οποία θα είναι ενισχυμένη τη νέα χρονιά στη Premier League. Οι "κόκκινοι" ανακοίνωσαν τη μεταγραφή του Φεντερίκο Κιέζα, με τον Ιταλό να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας και να τίθεται στη διάθεση του Άρνε Σλοτ.

Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Κιέζα η Λίβερπουλ

Μεταγραφική ενίσχυση στο... παρά πέντε για τη Λίβερπουλ που μετά την απόκτηση του Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι, απέκτησε τον Φεντερίκο Κιέζα από τη Γιουβέντους. Ο Ιταλός εξτρέμ είναι έτοιμος να βοηθήσει άμεσα την ομάδα, σε αντίθεση με τον Γεωργιανό που θα συνεχίσει να αγωνίζεται ως δανεικός στη Βαλένθια.

Οι "κόκκινοι" συμφώνησαν με τους "μπιανκονέρι" μ' ένα ποσό κοντά στα 13 εκατομμύρια και ο 26χρονος ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2028, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο τις θέσεις στα πλάγια της επίθεσης.

Ο Κιέζα γίνεται ο έβδομος παίκτης στην ιστορία του αγγλικού συλλόγου από την περίοδο 1992/93 και μετά, με τους Ακουιλάνι, Μπαλοτέλι, Μπορίνι, Ντοσένα, Παλέτα και Παντέλι. Αξίζει να σημειωθεί πως μόνο η Γουέστ Χαμ έχει μόνο περισσότερους, έχοντας αποκτήσει εννιά.

"Ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο ν' ακούσω το You'll never walk alone από 60.000 οπαδούς. Θα δώσω τα πάντα", ανέφερε ενθουσιασμένος ο Κιέζα κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του από την ομάδα της Λίβερπουλ.