Ήταν γνωστό εδώ και μέρες ότι η Νάπολι έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με την Τσέλσι για τη μεταγραφή του Ρομέλου Λουκάκου! Το μόνο που απέμενε ήταν οι επίσημες ανακοινώσεις από τους "παρτενοπέι". Η ιταλική ομάδα επισημοποίησε μέσω ανακοίνωσής της την απόκτηση του με τριετές συμβόλαιο και ο παίκτης ο Βέλγος φορ είναι έτοιμος για το νέο βήμα στην καριέρα του το οποίο θα τον βρει ξανά υπό τις οδηγίες του άλλοτε προπονητή του στην Ίντερ, Αντόνιο Κόντε!


Και επίσημα παίκτης της Νάπολι ο Ρομέλου Λουκάκου

Ο Ρομέλου Λουκάκου δεν... στέριωσε ποτέ στην ΤσέλσιΟι "μπλε" τον παραχώρησαν ως δανεικό στη Ρόμα όπου πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις και στη συνέχεια ήρθαν σε οριστική συμφωνία με τη Νάπολι η οποία επιθυμούσε διακαώς να τον αποκτήσει με τις... ευλογίες του Αντόνιο Κόντε με τον οποίο ο Βέλγος στράικερ είχε συνεργαστεί ξανά στην Ίντερ.

Όταν και είχαν συνυπάρξει μαζί στους "νερατζούρι", από το 2019 έως το 2021, ο Λουκάκου είχε σκοράρει 64 γκολ και είχε μοιράσει 16 ασίστ σε 96 συμμετοχές. Το πέρασμα του από τη Ρόμα την περσινή σεζόν ήταν πετυχημένο καθώς σε 47 συμμετοχές, πέτυχε 21 γκολ και μοίρασε 4 ασίστ. Παρ' όλα αυτά, οι "τζιαλαρόσι" δεν έδειχναν διατεθειμένοι να τον κρατήσουν και προτόμισαν για την γραμμή κρούσης τον Ντόβμπικ.


Για να τον κάνει δικό της από την Τσέλσι η Νάπολι, έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ συν μπόνους, ενώ ο έμπειρος φορ έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Λουκάκου θα σηκώσει άμεσα... μανίκια για να ενισχύσει με την εμπειρία και την κλάση του την επιθετική γραμμή της νέας του ομάδας που προβλημάτισε στην πρεμιέρα της στη Serie A όπου υπέστη ήττα-σοκ με 3-0 από την Βερόνα.

Πλέον, ο Αντόνιο Κόντε έχει στα "χέρια" του έναν παίκτη τον οποίο γνωρίζει αρκετά καλά και στόχος του είναι να τον αξιοποιήσει όσο καλύτερα μπορεί και σαν.. μηχανή γκολ που είναι να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και να "μιλά" στα κρίσιμα.