"Αμόκ" από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού! Η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ που προ ημερών είχε ανακοινώσει ότι ανανεώθηκαν 6.098 εισιτήρια διαρκείας από τα από τα 7.000 που είχαν διατεθεί, με νέα ενημέρωσή της γνωστοποίησε ότι τα 902 διαθέσιμα διαρκείας που τέθηκαν στη διάθεση νέων κατόχων την Πέμπτη (29/08) έβγαλαν... φτερά μέσα σε ελάχιστα λεπτά! 7.000 πλέον ο αριθμός των διαρκείας, με το ΣΕΦ να αναμένεται ξανά... καμίνι!

Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκαν τα 902 διαθέσιμα εισιτήρια διαρκείας

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στηρίζει έμπρακτα την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν όπου οι Πειραιώτες "διψούν" για τίτλους και επιτυχίες. Κάτι που αποδείχθηκε και από το γεγονός ότι έγινε sold out στα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2024/25, όπου ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ ότι έφτασε τον περσινό αριθμό των 7.000 διαρκείας.

"Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στον φίλαθλο κόσμο μας, που και φέτος δείχνει εμπράκτως τη στήριξή του στην ομάδα! Πάμε να δώσουμε τη μάχη μας ΜΑΖΙ!", ανέφερε στην ανακοίνωσή της μεταξύ των άλλων η ΚΑΕ Ολυμπιακός που θέλησε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της για την μεγάλη στήριξή τους.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός
:

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως μέσα σε ελάχιστα λεπτά εξαντλήθηκαν τα 902 εισιτήρια διαρκείας (για τη σεζόν 2024-25) που βγήκαν σήμερα (29/08) προς διάθεση σε νέους κατόχους.

Συνολικά φτάσαμε τον περσινό αριθμό των 7.000, ωστόσο, λόγω της τεράστιας ζήτησης η κατάσταση θα αξιολογηθεί και αν υπάρξει περιθώριο, θα εκδοθούν επιπλέον κάρτες διαρκείας σε νέα τμήματα.

Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στον φίλαθλο κόσμο μας, που και φέτος δείχνει εμπράκτως τη στήριξή του στην ομάδα!

Πάμε να δώσουμε τη μάχη μας ΜΑΖΙ!

#TogetherWeFight".