Ο Παναθηναϊκός AKTOR μετρά... αντίστροφα για τη νέα σεζόν στην οποία θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος και Ευρώπης, με τους "πράσινους" να συγκεντρώνονται στο βοηθητικό γήπεδο του ΟΑΚΑ και να πραγματοποιούν την πρώτη τους προπόνηση, μια ημέρα πριν αναχωρήσουν για τη Σλοβενία όπου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Σήκωσαν... μανίκια ενόψει της νέας σεζόν στον Παναθηναϊκό AKTOR

Την πρώτη του συγκέντρωση στο ΟΑΚΑ για την πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε στο βοηθητικό γήπεδο του ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός AKTOR καθώς στο κεντρικό court γίνονται οι εργασίες ανακαίνισης για το νέο ΟΑΚΑ που θα... πρασινίσει στις εξέδρες του και φυσικά θα έχει το εντυπωσιακό glass floor.

Ο Λορέντζο Μπράουν που... πάτησε χθες (28/08) Ελλάδα, ενσωματώθηκε κανονικά στην προπόνηση όπου δεν έλειπαν τα χαμόγελα από όλους με πρώτο και καλύτερο τον Εργκίν Αταμάν. Τονίζεται ότι απουσίαζαν οι Κέντρικ Ναν και Ματίας Λεσόρ που έχουν εξασφαλίσει επιπλέον ημέρες άδειας από τον Τούκο τεχνικό και θα ενταχθούν στην πορεία στην προετοιμασία του "τριφυλλιού" στη Σλοβενία.


Υπενυθυμίζεται ότι νωρίτερα, οι Λορέντζο Μπράουν και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ βρέθηκαν στο νοσοκομείο "Υγεία" για να υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσουν τους ιατρικούς τους ελέγχους, μια ημέρα πριν την αναχώρηση του Παναθηναϊκού AKTOR για τη Σλοβενία.


Τα φιλικά προετοιμασίας του Παναθηναϊκού AKTOR

6/9: Cedevita Olimpija - Παναθηναϊκός AKTOR (Cedevita Tournament)
7/9: Παναθηναϊκός AKTOR – Anadolu Efes ή Bayern Munich (Cedevita Tournament)
15/9: Παναθηναϊκός AKTOR – Bayern Munich (Τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης»)
16/9: Παναθηναϊκός AKTOR - Maccabi Playtika Tel Aviv (Τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης»)
20/9: Παναθηναϊκός AKTOR - Maccabi Playtika Tel Aviv
21/9: Παναθηναϊκός AKTOR - Partizan Mozzart Bet Belgrade (Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»)
24/9: Anadolu Efes - Παναθηναϊκός AKTOR
25/9: Galatasaray - Παναθηναϊκός AKTOR