Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της στη La Liga, οι πρώτες της εμφανίσεις στο ισπανικό πρωτάθλημα όμως περισσότερο προβληματίζουν παρά εντυπωσιάζουν θα έλεγε κανείς! Η "Βασίλισσα" μπλόκαρε στα Κανάρια Νησιά απέναντι στην Λας Πάλμας και με την δεύτερη ισοπαλία της (1-1) σε τρεις αναμετρήσεις δίνει στην πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα λόγους να χαμογελά! Ακυρώθηκε και γκολ στους γηπεδούχους.


Νέα απώλεια βαθμών για τη Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Λας Πάλμας

Τα εκτός έδρας δεν... ταιριάζουν απ' ότι φαίνεται στην Ρεάλ Μαδρίτης! Μετά την πρεμιέρα της στην έδρα της Μαγιόρκα όπου έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1), κάτι ανάλογο έγινε και στα Κανάρια Νησιά με την Λας Πάλμας και με το ίδιο μάλιστα σκορ. Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν με το... καλημέρα τους Μαδριλένους καθώς προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό με τον Μολέιρο.

Η "Βασίλισσα" αν και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τη μπάλα στα πόδια της, είδε τη Λας Πάλμας να κλείνει καλά τους χώρους και να κάνει εξαιρετική δουλειά στο ανασταλτικό και επιθετικό κομμάτι περιορίζοντας κατά πολύ τις επιθετικές αρετές της Ρεάλ. Κι όλα αυτά, ενώ ο Κιλιάν Εμπαπέ έψαχνε το πρώτο του γκολ στη La Liga αλλά για ένα ακόμη ματς έμεινε άσφαιρος.

Το μοναδικό που κατάφερε να κάνουν οι "μερένχες" ήταν να ισοφαρίσουν σε 1-1 στο 69' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βινίσιους Τζούνιορ. Όσο κι αν "κυνήγησαν" το γκολ δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα, κάτι που έκαναν οι γηπεδούχοι προς το φινάλε όμως το γκολ τους ακυρώθηκε για οσφάιντ με αποτέλεσμα να παραμείνει το 1-1 μέχρι τέλους.

Με την ισοπαλία της αυτή, η ομάδα του Αντσελότι έφτασε τους 5 βαθμούς σε 3 αγωνιστικές, τη στιγμή που η "αιώνια" αντίπαλός της, Μπαρτσελόνα φιγουράρει στην κορυφή με 9 βαθμούς έχοντας κάνει το 3/3.

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ: Σίλεσεν, Παρκ, Σουάρες, ΜακΚένα, Μάρμολ, Καμπάνια, Μολέιρο, Μουνιόθ, Ροντρίγκες, ΜακΜπέρνι, Ραμίρες

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Βάθκεθ, Μιλιτάο, Ρίντιγκερ, Μεντί, Βαλβέρδε, Μόντριτς, Τσουαμενί, Βινίσιους, Ντίαθ, Εμπαπέ

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Βιγιαρεάλ - Θέλτα 4-3 (26' Καρδόνα, 60' Μπάρι, 64' αυτ. Τζαΐλσον, 90+10' Παρέχο / 12' Ιγκλέσιας, 31' Μινγκέθα, 80' Στάρφελτ)
Μαγιόρκα - Σεβίλλη 0-0
Ράγιο - Μπαρτσελόνα 1-2 (10' Λόπεθ / 60' Πέδρι, 82' Όλμο)
Βαγιαδολίδ - Λεγκανές 0-0
Αθλέτικ - Βαλένθια 1-0 (45' Πράδος)
Ατλέτικο - Εσπανιόλ 0-0
Σοσιεδάδ - Αλαβές 1-2 (32' Μέντες / 45+5' Βιγιαλίμπρε, 77' Μαρτίνες)
Ζιρόνα - Οσασούνα 4-0 (34' Χιλ, 53' Τσιγκάνκοφ, 56' Ρουίθ, 90' Στουάνι)
Λας Πάλμας - Ρεάλ 1-1 (5' Μολέιρο / 69' πεν. Βινίσιους)