Σε αναμονή βρίσκεται ο ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ομάρ Κόλεϊ! ο 31χρονος σέντερ μπακ αν και αναμενόταν στην Θεσσαλονίκη το πρωί της Παρασκευής (30/08) με πτήση από Κωνσταντινούπολη για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον "δικέφαλο του βορρά", δεν εμφανίστηκε... ποτέ και ο ίδιος δεν είχε μπει καν στο αεροπλάνο! Εντέλει η απαντήσεις ήρθαν και ήταν το... overbooking!

Σε αναμονή η μεταγραφή του Ομάρ Κόλεϊ στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ αφού τα βρήκε σε όλα με την Μπεσίκτας για την απόκτηση του Ομάρ Κόλεϊ που είναι ο "εκλεκτός" για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής, αδημονούσε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένη για σήμερα (30/08). Άνθρωπος της ομάδας της Θεσσαλονίκης πήγε το πρωί στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" για να παραλάβει τον παίκτη όμως αυτός δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Ο Κόλεϊ ήταν προγραμματισμένο να φτάσει με πτήση μέσω Κωνσταντινούπολης στη Θεσσαλονίκη όμως για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους δεν μπήκε ποτέ στο αεροπλάνο, τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ με ενημέρωση του έκανε γνωστό ότι ο ποδοσφαιριστής δεν αναμένεται σήμερα, Παρασκευή (30/08) στην Ελλάδα.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο το γιατί δεν βρισκόταν στην πτήση και πότε τελικά θα έρθει και αν φυσικά όλο αυτό υπάρχει πιθανότητα να επηρεάσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Τη δεδομένη στιγμή έχει "παγώσει" η μετακίνησή του.

Το Σάββατο (31/08) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Κόλεϊ, αυτός είναι ο λόγος που δεν ήταν στην πτήση

Η απάντηση για τον λόγο που δεν βρισκόταν στην πτήση του ήρθε και τελικά ήταν το λεγόμενο overbooking. Ο παίκτης βρισκόταν κανονικά στο αεροδρόμιο αλλά η εταιρεία που ήταν υπεύθυνη για την πτήση ανακοίνωσε overbooking. Αποτέλεσμα ήταν κάποιοι επιβάτες να μείνουν τελικά εκτός αεροπλάνου, με έναν εξ αυτών έτυχε να είναι ο Κόλεϊ

Εκτός απροόπτου ο Γκαμπονέζος σέντερ μπακ αναμένεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο (31/08) για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον "δικέφαλο του βορρά" και να ντυθεί και επίσημα στα ασπρόμαυρα.