Σε happy end οδηγήθηκε το... σίριαλ του Κώστα Φορτούνη με την Αλ Καλίτζ, με τον πρώην αρχηγό του Ολυμπιακού να βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία όπου αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές στη συνέχεια υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα της Μέσης Ανατολής το οποίο αθ του αποφέρει περίπου 7 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα μπόνους!

Ο Κώστας Φορτούνης υπέγραψε και επίσημα στην Αλ Καλίτζ

Ο Κώστας Φορτούνης μετά την περσινή ονειρική σεζόν όπου στέφθηκε Κυπελλούχος Ευρώπης με τον Ολυμπιακό, απφοάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό και να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Καλίτζ. Αν και η μεταγραφή του είχε "παγώσει" προσωρινά λόγω οικονομικών πόρων εντέλει βρέθηκε λύση από την ομάδα της Μέσης Ανατολής που κατάφερε να τον κάνει δικό της.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός που ταξίδεψε στο Ριάντ και μάλιστα παρακολούθησε δια ζώσης τον αγώνα της νέας του ομάδας όπου ηττήθηκε με 1-0, πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ και στη συνέχεια υπέγραψε διετές συμβόλαιο το οποίο σηματοδοτεί το νέο βήμα στην καριέρα του. Το συμβόλαιο του θα του αποφέρει περίπου 7 εκατομμύρια ευρώ συν τα μπόνους.


Ο Φορτούνης θα ανταμώσει και με δυο Έλληνες καθώς στο "τιμόνι" της Αλ Καλίτζ βρίσκεται ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, ενώ προ λίγο ημερών ανακοινώθηκε και ο πρώην παίκτης του "τριφυλλιού", Δημήτρης Κουρμπέλης που αποχώρησε ως ελεύθερος από την Τράμπζονσπορ.