Το νούμερο 1 στην λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στα εξτρέμ είναι ξεκάθαρα ο Ντάνιελ Ποντένσε. Οι "ερυθρόλευκοι" προσπαθούν να βρουν τη χρυσή τομή" με τη Γουλβς για να τον φέρουν ξανά στο λιμάνι όμως στο... παιχνίδι είχε μπει και η Αλ Σαμπάμπ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ μάλιστα, η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας βρισκόταν κοντά στην απόκτηση του. Πλέον τα δεδομένα είναι διαφορετικά σύμφωνα με νέα ρεπορτάζ που έρχονται από το... Νησί! 

Νέα δεδομένα για Ποντένσε, Αλ Σαμπάμπ και Γουλβς

Τα... ντόμινο δημοσιευμάτων αναφορικά με το μέλλον του Ντάνιελ Ποντένσε συνεχίζονται και όπως αναφέρουν τα τελευταία ρεπορτάζ στο Νησί, Γουλβς και Αλ Σαμπάμπ δεν έχουν καταφέρει να τα βρούν για να τα επιτευχθεί το μεταξύ τους deal. Οι απαιτήσεις της αγγλικής ομάδας για την πώληση του Πορτογάλου εξτρέμ ανέρχονται στα 10 εκατομμύρια ευρώ και σύμφωνα με τον Μπεκ Τζέικομπς, υπάρχει οικονομικό χάσμα ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Σύμφωνα με τα όσα γράφονται, οι Σαουδάραβες τη δεδομένη στιγμή προσφέρουν 5 εκατομμύρια ευρώ και μάλιστα δεν δείχνουν πρόθυμοι να βελτιώσουν τη πρ΄τοαση τους, τη στιγμή που η Γουλβς αξιώνει τα διπλάσια για την παραχώρησή του. Η Αλ Σαμπάμπ βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις το τελευταίο διάστημα με τους "λύκους" για την απόκτησή του.

Λόγω αυτής της εξέλιξης, στο Νησί υποστηρίζουν ότι ο Ντάνιελ Ποντένσε θα παραμείνει στη Γουλβς όπου στο παιχνίδι με την Μπέρνλι στην Premier League Πήρε και φανέλα βασικού και έδειξε ότι υπολογίζεται όμως στο κάδρο παραμένει πάντα ο Ολυμπιακός ο οποίος με... σύμμαχο του τον Πορτογάλο που έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στο λιμάνι, κάνει ο,τι περνάει από το χέρι του για να τον ντύσει ξανά στα ερυθρόλευκα.