Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι έχει αποδειχθεί λίρα... χρυσή για τον Παναθηναϊκό που μόνο να "τρίβει" τα χέρια του μπορεί για τον Πολωνό τερματοφύλακά του που για ακόμη μια φορά απέδειξε το πόσο "μιλά" στα κρίσιμα. Αναδείχθηκε MVP της επικής πρόκρισης με τη Λανς και με το πέναλτι που απέκρουσε και κράτησε το.... μηδέν για το "τριφύλλι", έφτασε τις έξι αποκρούσεις με την πράσινη φανέλα. Κι όλες φυσικά σε ματς ζωής και... θανάτου!

Η MVP εμφάνιση του Ντραγκόφσκι στη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τη Λανς

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε τα... ρέστα του στο ΟΑΚΑ μπροστά στα μάτια των 60.000 φιλάθλων του κόντρα στη Λανς και κατάφερε να πανηγυρίσει την σπουδαία πρόκριση του στη League Phase του Εuropa League. Μπορεί τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του "τριφυλλιού", ο Πελίστρι και ο Τετέ να "καθάρισαν" την υποθεση πρόκριση για τους ¨πράσινους" όμως αυτός που κράτησε... όρθιο τον Παναθηναϊκό ήταν ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι.

Στο 15ο λεπτό, ο Πολωνός γκολκίπερ άνοιξε τον... δρόμο για την πρόκριση και έδωσε τεράστια αυτοπεποίθηση στους συμπαίκτες του όταν και απέκρουσε πέναλτι του Σοτοκά και κράτησε το μηδέν για την ομάδα του το οποίο αποδείχθηκε κάτι παραπάνω από καθοριστικό για τη συνέχεια.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3slvpxgwbm1)
Στο 57ο λεπτό ήταν ξανά... εκεί για να "νικήσει" τον Τόμασον σε προβολή εξ' επαφής και να απομακρύνει τον κίνδυνο για την ομάδα του όπως και στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού όπου απέκρουσε σουτ των Γάλλων στο 90+1' και γλίτωσε τον Παναθηναϊκό από το 2-1 που θα πήγαινε το ματς στην... παράταση.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3sno2nptbcx)

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3snzh8bb22x)

Όταν ο Ντραγκόσφκι έστειλε τον Παναθηναϊκό στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος

Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στον περσινό ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο όπου χάρη στις δικές δου εκπληκτικές και σωτήριες επεμβάσεις στη διαδικασία των πέναλτι, οδήγησε τους "πράσινους" στον τελικό όπου μάλιστα το "τριφύλλι" κατέκτησε το τρόπαιο με 1-0 επί του Άρη.

Ο Πολωνός πορτιέρε σαν ένας άλλος... Μπουφόν, απέκρουσε τρία πέναλτι του "δικεφάλου του βορρά" και συγκεκριμένα των Ντεσπόντοφ, Οζντόεφ, Ότο και εξελίχθηκε στον μεγάλο πρωταγωνιστή της πρόκρισης. Φυσικά, η αποθέωση στο πρόσωπό του ήταν τεράστια και οι συμπαίκτες του έσπευσαν μετά τη λήξη να τον συγχαρούν!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czb1ij1jr4zt)

Η απίστευτη εμφάνιση του στην "ρώσικη ρουλέτα" με τον Άγιαξ

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να θυμάται με... πικρία το παιχνίδι με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ όπου σημειώθηκε ρεκόρ πέναλτι μετά τον... μαραθώνιο των 34 εκτελέσεων, ακόμα και εκεί ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι έδειξε την κλάση του όταν και χρειάστηκε να "μιλήσει" στη "ρώσικη ρουλέτα". Μπορεί η πρόκριση για την ομάδα του στα playoffs του Europa League να μην ήρθε όμως ο ίδιος κατάφερε να αποκρούσει δυο πέναλτι των Ολλανδών.

Για να γίνει φυσικά ο... μαραθώνιος των πέναλτι στην "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα" χρειάστηκε να βάλει το... χέρι του και ο 27χρονος τερματοφύλακας που είχε βάλει... στοπ στις εκτελέσεις των  Μπρόμπι και Μπαας και είχε κρατήσει τους "πράσινους" ζωντανούς στο κόλπο της πρόκρισης. Εντέλει την πρόκριση πήραν στο... νήμα οι Ολλανδοί με 13 εύστοχα έναντι 12 των αντιπάλων τους.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3gtfn0z356x)