Με... άρωμα Ολυμπιακού πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της League Phase του Εuropa Conference League που συμμετέχει ο Παναθηναϊκός, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" ως κάτοχοι του τίτλου φυσικά και πρωταγωνιστούσαν στο εισαγωγικό βίντεο της φετινής διοργάνωσης. Η UEFA με ένα φανταστικό αφιέρωμα δείχνει την απίστευτη πορεία των "ερυθρόλευκων" που τους έφερε στο τέλος της σεζόν... αγκαλιά με το πρώτο τους ευρωπαϊκό τρόπαιο!

Το βίντεο... έπος της UEFA για την θρυλική κατάκτηση του Ολυμπιακού στην Ευρώπη

Στο καταπληκτικό βίντεο της UEFA διαδραματίζεται η πιο όμορφη "ερυθρόλευκη" ιστορία και το πως ο Ολυμπιακός υπό τις οδηγίες του "αρχιτέκτονα" της επιτυχίας, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έφτασε στην ιστορική κατάκτηση του Europa Conference League. Εντυπωσιακές φάσεις, γκολ, προκρίσεις και φυσικά το... κερασάκι στην τούρτα με τον τελικό στην "OPAP Arena" και τους έξαλλους πανηγυρισμούς της "ερυθρόλευκης" οικογένειας.

Στο βίντεο πρωταγωνιστούν και με δηλώσεις τους οι Κωνσταντίνος Τζολάκης, Μεντιλίμπαρ και Αγιούμπ Ελ Κααμπί, με τον Μαροκινό στράικερ που πέτυχε και το "χρυσό" γκολ στον τελικό να δηλώνει: "Μας δόθηκε η ευκαιρία να πετύχουμε στον στόχο μας και το καταφέραμε όλοι μαζί. Μας άξιζε γιατί δουλέψαμε σκληρά".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3t99doc9suh)