Δυσάρεστα είναι τα νέα για τους οπαδούς του Ολυμπιακού, καθώς η "καψούρα" των περισσότερων, ο Ντάνιελ Ποντένσε δε θα πάρει τελικά μεταγραφή στους "ερυθρόλευκους" αλλά θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Σαμπάμπ σύμφωνα με τον προπονητή της Γουλβς, Γκάρι Ό Νιλ.

Τέλος για τον Ολυμπιακό ο Ποντένσε - Οδεύει προς μεταγραφή στην Αλ Σαμπάμπ

Το σίριαλ του καλοκαιριού για τον Ολυμπιακό άκουγε στο όνομα του Ντανιέλ Ποντένσε. Ο Πορτογάλος είχε εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη φανέλα, αλλά οι απαιτήσεις εκείνου και της Γουλβς δεν προχώρησαν τελικά τη μεταγραφή.

Οι πραγματεύσεις ανάμεσα και στις τρεις πλευρές διήρκησαν πολλές εβδομάδες, αλλά τελικά δεν είχε αίσιο τέλος. Ο προπονητής των "λύκων", Γκάρι Ό Νιλ, στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα κόντρα στην Νότιγχαμ Φόρεστ δήλωσε πως ο Ποντένσε αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Σαμπάμπ.

"Ο Ντάνιελ είναι κοντά στο να φύγει. Είχε μια εξαιρετική προσφορά για αυτόν και την οικογένειά του. Οι συζητήσεις συνεχίζονται και φαίνεται ότι κάτι θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή", ανέφερε χαρακτηριστικά ο 'Ο Νιλ που έδειχνε πως τον υπολόγιζε ενόψει της νέας χρονιάς.

Πλέον, οι Πειραιώτες στρέφουν την προσοχή τους σε άλλους παίκτες για την ενίσχυση στη θέση των εξτρέμ, καθώς και η περίπτωση του Γουίλφριντ Ζαχά που βρισκόταν στο προσκήνιο τελικά δεν προχώρησε, με τον Ιβοριανό να αποδέχεται την πρόταση της Λυών.