Η κλήρωση για τον Παναθηναϊκό στο League phase του Conference League μπορεί να έφερε στο δρόμο του τη δυσκολότερη ομάδα της διοργάνωσης, την Τσέλσι, αλλά οι υπόλοιποι αντίπαλοι είναι στο χέρι των "πράσινων" που έχουν μία πολύ καλή ευκαιρία για καλή πορεία μετά από χρόνια.

Σπύρος Βλάχος: "Είναι καλή ευκαιρία να μαζέψει πόντους ο Παναθηναϊκος στο Conference League"

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε στην κλήρωση του League phase του Conference League μετά τη σπουδαία ανατροπή - πρόκριση κόντρα στη Λανς στο ΟΑΚΑ. Οι "πράσινοι" ήταν εξαιρετικοί και κατάφεραν μέσω των αντεπιθέσεων να πάρουν το αποτέλεσμα που ήθελαν.

Πλέον έμαθαν τους αντιπάλους τους στη διοργάνωση και σύμφωνα με τον επιχειρησιακό διευθυντή της ΠΑΕ, Σπύρο Βλάχο, είναι μία πολύ καλή ευκαιρία και για την ίδια την ομάδα, αλλά και για την Ελλάδα να μαζέψει ο Παναθηναϊκός βαθμούς.

"Δεν μου αρέσει να μιλάω για τους αντιπάλους, αν είναι εύκολοι ή δύσκολοι, είναι παγίδα. Θεωρώ όταν είμαστε σε ένα σοβαρό επίπεδο και δεν υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο, είναι μια καλή ευκαιρία ώστε να μαζέψουμε πόντους και σαν Παναθηναϊκός και να συνεχίσουμε στην επόμενη φάση, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όχι ακόμα! Προσωπικά δεν έχω κοιμηθεί για να φτάσω και εδώ. Ήταν κάτι πολύ ευχάριστο για εμάς. Νομίζω ότι ο ποδοσφαιρικός θεός μας το χρωστούσε αυτό τα τελευταία χρόνια. Είχαμε μια πολύ δύσκολη διαδρομή μέχρι να φτάσουμε στην League Phase.

Με τον Άγιαξ γυρίσαμε το ματς στο δεύτερο παιχνίδι, αποκλειστήκαμε στα πέναλτι, που πονάει. Με την Λανς είχαμε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Χτες με το γήπεδο γεμάτο φέραμε τούμπα το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και βρεθήκαμε εδώ. Δύσκολο ταξίδι για το καλοκαίρι και χαιρόμαστε που είμαστε εδώ.

Το χτεσινό έχει ένα πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Πρώτον όσον αφορά με τον αντίπαλο που παίξαμε, μια ομάδα με τρομερή ποιότητα όπως φάνηκε και στα 2 παιχνίδια. Κι εμείς μια ομάδα με νέο προπονητή, που θέλει να περάσει την φιλοσοφία του, νέους παίκτες.

Αυτό δυσκόλεψε το έργο της ομάδας. Μια τέτοια νίκη δίνει αυτοπεποίθηση στα παιδιά να συνεχίσουν την δουλειά τους, ώστε να βγάλουν περισσότερη ενέργεια με καλύτερη ψυχολογία το επόμενο διάστημα.

Σε μια πρώτη ανάγνωση θα πρέπει να το δούμε λίγο και στην πράξη, πώς θα προκύψει ο χειμώνας. Νομίζω είναι μια καλή ευκαιρία ώστε να κάνεις μια καλή πορεία σε αυτή την διοργάνωση. Μπορείς να παίξεις και με ομάδες του ίδιου γκρουπ δυναμικότητας με εσένα.

Θεωρώ καλή εξέλιξη το νέο φορμάτ. Σου δίνει την ευκαιρία να παίξεις με περισσότερες ομάδες (όχι στο Conference League) και να έχεις περισσότερες πιθανότητες για τρίποντo".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3taei0z5o9l)

Γιάννης Κώτσιρας: "Αν εμφανιστούμε έτοιμοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά στο Conference League"

Τη δική του άποψη αναφορικά με την κλήρωση του Παναθηναϊκού στο League phase του Conference League ανέφερε ο Γιάννης Κώτσιρας, με τον αμυντικό του "τριφυλλιού" να αναφέρει πως αν η ομάδα είναι έτοιμη όταν πρέπει θα πετύχει πολλά πράγματα στη διοργάνωση.

"Ήταν μια πολύ όμορφη και ξεχωριστή βραδιά κόντρα στην Λανς. Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια έχουν άλλο ενδιαφέρον. Βοήθησε ο Ντραγκόφσκι, πήγε καλά η αναμέτρηση και έγιναν έτσι τα πράγματα για να πάρουμε την πρόκριση.

Συγχαρητήρια σε όλους. Έχουμε πολλά πράγματα να διορθώσουμε αυτή την περίοδο, έχουμε νέο προπονητή και παίκτες. Να κερδίσουμε χρόνο σε Ελλάδα και Ευρώπη. Όλες οι ομάδες θα είναι πολύ καλές και θα πρέπει να εμφανιστούμε σοβαροί.

Ένα ένα τα παιχνίδια. Θα έχουμε χρόνο να δουλέψουμε μέχρι την έναρξη γιατί είναι διαφορετικό το επίπεδο. Δεν μετράει το πρόγραμμα. Αν εμφανιστούμε έτοιμοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα. Είναι σχετικό το πρόγραμμα.

Θα εξαρτηθεί η πορεία μας από την εικόνα που θα έχουμε εμείς. Θέλουμε να συνεχίσουμε και στις επόμενες φάσεις της διοργάνωσης.

Οι εμπειρίες οι περσινές ήταν σημαντικές, μάθαμε πολλά πράγματα. Σε αυτό το επίπεδο πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος. Κάθε βαθμός είναι σημαντικός. Είναι για όλους πρωτόγνωρο το φορμάτ. Για εμένα είναι ενδιαφέρον. Μακάρι να έχει μεγαλύτερο σασπένς μέσα στη χρονιά".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3tam3m29l9d)