Με μία μικρή καθυστέρηση μιας ημέρας θα φτάσει τελικά στη Θεσσαλονίκη ο Ομάρ Κόλεϊ, με τον κεντρικό αμυντικό από την Γκαμπόν να μη μπαίνει στο αεροπλάνο σήμερα (30/08) και αναμένεται αύριο να βρίσκεται στην συμπρωτεύουσα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Έρχεται τελικά στη Θεσσαλονίκη για να τελειώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ ο Κόλεϊ

Αν και αρχικά είχαν ακουστεί αρκετές διαφορετικές σκέψεις για την περίπτωση του Ομάρ Κόλεϊ και στο γεγονός πως δεν βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη ενώ τον περίμεναν, όλα δείχνουν πως τα νέα είναι θετικά, με τον Γκαμπονέζο αμυντικό να αναμένεται αύριο στη συμπρωτεύουσα.

Ο παίκτης σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν κανονικά στο αεροδρόμιο αλλά η εταιρεία που ήταν υπεύθυνη για την πτήση ανακοίνωσε overbooking. Αποτέλεσμα αυτού ήταν κάποιοι επιβάτες να μείνουν τελικά εκτός αεροπλάνου, μ' έναν εξ αυτών να είναι ο Κόλεϊ.

Ο 32χρονος στόπερ άλλωστε έχει ήδη συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΟΚ, αφού πρώτα έλυσε το συμβόλαιο του με την Μπεσίκτας στην οποία ανήκε μέχρι πρότινος. Είναι ένας από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς που θα αποκτήσει ο "Δικέφαλος του Βορρά" στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Η πώληση άλλωστε του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στη Βόλφσμπουργκ άφησε ένα μεγάλο κενό στην άμυνα, και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ζήτησε άμεσα την ενίσχυση στα μετόπισθεν ενόψει της νέας απαιτητικής χρονιάς σε Super League και Europa League.