Έτοιμος για τη μεγαλύτερη - μέχρι την επόμενη - πρόκληση της καριέρας του βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, με τον Έλληνα αμυντικό να συνεχίζει την καριέρα του στη Βόλφσμπουργκ. Από τη πλευρά του ο ΠΑΟΚ τον αποχαιρέτησε σε μία συγκινητική ανάρτηση λίγο πριν ταξιδέψει για τη Γερμανία.

Αποχαιρέτησε τον Κουλιεράκη ο ΠΑΟΚ και η... παρουσίαση από τον Βιεϊρίνια

Οι τρομέρες εμφανίσεις από την αρχή της χρονιάς του έδωσαν μία μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα του. Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έδειξε έτοιμος για το μεγάλο... άλμα και αποδέχθηκε την εξαιρετική πρόταση της Βόλφσμπουργκ.

Οι Γερμανοί τα βρήκαν σε όλα με τον ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή και ο Έλληνας αμυντικός θα αγωνίζεται από εδώ και πέρα στη Bundesliga. Ο "Δικέφαλος του Βορρά" φρόντισε να τον αποχαιρετήσει όπως του αρμόζει με μία άκρως συγκινητική ανάρτηση.

Χαρακτηριστικά στη δημοσίευση τους οι Θεσσαλονικείς αναφέρουν: "Ήρθες παιδί, έγινες άνδρας και φεύγεις πρωταθλητής", βάζοντας ένα βίντεο με τα κατορθώματα του στην ομάδα, με τον 20χρονο αμυντικό να έχει οδηγήσει το σύλλογο στην κατάκτηση της Super League τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.


Πέραν του ΠΑΟΚ και η Βόλφσμπουργκ φρόντισε να φτιάξει ένα βίντεο για να τον καλωσορίσει στην ομάδα, βάζοντας τον αρχηγό των "ασπρόμαυρων", Αντελίνο Βιεϊρίνια να παρουσιάσει τον Κουλιεράκη στους οπαδούς. Άλλωστε ο Πορτογάλος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στο σύλλογο της Γερμανίας.