Ένα από τα μεγαλύτερα "πλήγματα" στο ρόστερ της ΑΕΚ είναι κυρίως στη θέση του επιθετικού. Ο Λιβάι Γκαρσία αισθάνεται... μοναξιά και η "Ένωση" ψάχνει εδώ και δύο μήνες εκείνον που θα τον βοηθήσει, με τα τελευταία δημοσιεύματα να μιλούν για πρόταση στη Παρτιζάν για τη μεταγραφή του Ματέους Σαλντάνια.

Πρόταση της ΑΕΚ για τη μεταγραφή του Σαλντάνια αποκαλύπτουν οι Σέρβοι

Για να μπορέσει να διεκδικήσει η ΑΕΚ επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα της Super League είναι δεδομένο πως χρειάζεται ενίσχυση στη θέση του σέντερ φορ. Η "Ένωση" έχει... ξεμείνει μόνο με τον Λιβάι Γκαρσία που μάλιστα έχει δείξει πως είναι ευάλωτος στους τραυματισμούς.

Όλα αυτά έχουν κάνει τον Ματίας Αλμέιδα και τους συνεργάτες να βγουν στην αγορά για την απόκτηση ενός επιθετικού που θα κάνει τη διαφορά στην ομάδα. Αρκετά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί για τους "κιτρινόμαυρους" με τον Ματέους Σαλντάνια να είναι ο τελευταίος.

Σύμφωνα με τη "Mozzart Sport", η ΑΕΚ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους πέντε εκατομμυρίως στην Παρτιζάν για την απόκτηση του, μαζί με κάποια μπόνους τα οποία δεν είναι γνωστά και θέλει να μπει για τα καλά στο κόλπο της απόκτησης του.

Βέβαια σύμφωνα με το δημοσιεύμα, οι Σέρβοι έχουν ήδη αρνηθεί μία πρόταση της τάξεως των έξι εκατομμυρίων από τη Χόφενχαϊμ πριν λίγες ημέρες, γεγονός που δείχνει πως το ίδιο αναμένεται να πράξει και στην προσπάθεια της "Ένωσης" για τη μεταγραφή.

Ο Σαλντάνια βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και προέρχεται από δυνατή χρονιά, έχοντας σε 38 συμμετοχές, 18 γκολ και 5 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ φέτος έχει ήδη σκοράρει τρεις φορές σε έξι παιχνίδια με την ομάδα της Σερβίας.