Τη μεγαλύτερη απόφαση για τη καριέρα του ολοκλήρωσε ο Κώστας Φορτούνης, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να αφήνει τον Ολυμπιακό για να ταξιδέψει στη Σαουδική Αραβία και να υπογράψει διετές συμβόλαιο με την Αλ Καλίτζ του Γιώργου Δώνη. Η παρουσίαση του 31χρονου ποδοσφαιριστή ήταν εντυπωσιακή και βγαλμένη από la Casa de Papel.

Παρουσιάστηκε με la Casa de Papel η μεταγραφή του Κώστα Φορτούνη

Λίγες ώρες μετά την υπογραφή του στο συμβόλαιο με την Αλ Καλίτζ, ο Κώστας Φορτούνης παρουσιάστηκε στους φιλάθλους της ομάδας μέσω ενός πολύ εντυπωσιακού βίντεο. Οι ιθύνοντες της ομάδας φρόντισαν να τον εμφανίσουν ως έναν χαρακτήρα από το la Casa de Papel.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού και κάτοχος του Conference League ταξίδεψε στο Ριάντ και μάλιστα παρακολούθησε δια ζώσης τον αγώνα της νέας του ομάδας, αφού πρώτα πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που χρειάζονταν.

Πλέον είναι έτοιμος για να βοηθήσει τον Γιώργο Δώνη που θα είναι ο προπονητής του στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, ενώ πρόκειται να βρει στο δρόμο του ακόμη έναν Έλληνα συμπαίκτη του στην Εθνική, τον Δημήτρη Κουρμπέλη που πήρε πρόσφατα μεταγραφή κι εκείνος.