Μπορεί η μεταγραφή του Ρομέλου Λουκάκου να έκανε περισσότερη "αίσθηση" στο κοινό της Νάπολι, αλλά παίκτες σαν τον Σκοτ ΜακΤόμινεϊ είναι ικανοί να αλλάξουν τη μορφή μίας ομάδας. Ο Σκωτσέζος μετά από πολλά χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε την απόφαση να μετακομίσει στους "παρτενοπέι".

Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του ΜακΤόμινεϊ η Νάπολι

Με τον καλύτερο τρόπο κλείνει το μεταγραφικό παζάρι η Νάπολι, καθώς μετά τη σπουδαία κίνηση με τον Ρομέλου Λουκάκου, πλέον ενισχύει πολύ τη μεσαία της γραμμή με την απόκτηση του Σκοτ ΜακΤόμινεϊ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Αντόνιο Κόντε φέρεται να είχε ζητήσει την απόκτηση ενός χαφ που μπορεί να κάνει τη διαφορά τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά στην ομάδα του και ο Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, φρόντισε να του κάνει το καλύτερο... δώρο στο φινάλε των μεταγραφών.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας προσπαθούσαν καιρό να πείσουν τους "κόκκινους διαβόλους" για να πουν το πολυπόθητο "ναι" και έστω και την ύστατη στιγμή το κατάφερε, με τη Γιουνάιτεντ να μη μένει με σταυρωμένα τα χέρια, αποκτώντας τον Ουγκάρτε.


Από τη πλευρά της, η αγγλική ομάδα φρόντισε να ανεβάσει ένα πεντάλεπτο(!) βίντεο και να τον ευχαριστήσει για τη παρουσία του στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, συγκινώντας τους οπαδούς του συλλόγου που τους είχε χαρίσει πολλές όμορφες στιγμές.


Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ουγκάρτε

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέραν από την παραχώρηση των Σάντσο και Μακτόμινει, φρόντισε να ενισχύσει κιόλας τη μεσαία της γραμμή. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League ανακοίνωσε την απόκτηση του Μανουέλ Ουγκάρτε από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Αυτή είναι η πέμπτη προσθήκη για τους "κόκκινους διαβόλους" που ανεβάζουν επίπεδο και φορτσάρουν για να μπορέσουν τουλάχιστον να διεκδικήσουν την έξοδο τους στο επόμενο Champions League, με τον Έρικ Τεν Χαγκ να βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας μέχρι το 2026.

Ο Ουρουγουανός χαφ που άφησε το Παρίσι για το Μάντσεστερ, υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με την ομάδα και ανυπομονεί όπως δήλωσε να παίξει μπροστά στους φιλάθλους του συλλόγου στο "Ολντ Τράφορντ".