Λίγες ώρες πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και η Τσέλσι προσπαθεί να κάνει το κόλπο γκρόσο. Αρχικά είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Τζέιντον Σάντσο με τη μορφή δανεισμού και στη συνέχεια θέλει να παραχωρήσει τον Ραχίμ Στέρλινγκ στην Άρσεναλ.

Ολοκληρώνει το δανεισμό του Σάντσο η Τσέλσι - Δίνει τον Στέρλινγκ στην Άρσεναλ

Όσο πλησιάζει το τέλος στη μεταγραφική περίοδο των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, τόσο πιο μεγάλες είναι οι προσπάθειες των ομάδων να κάνουν την ύστατη στιγμή την έκπληξη. Μία από αυτές είναι η Τσέλσι, η οποία θέλει να αποκτήσει τον Σάντσο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Άγγλος εξτρέμ δε θα βρει χώρο στην ομάδα του Έρικ Τεν Χάγκ και ο Έντσο Μαρέσκα προσπαθεί να το εκμεταλλευτεί, μιας και δεν υπολογίζει σε καμία περίπτωση τον Ραχίμ Στέρλινγκ που παίζουν άλλωστε στην ίδια θέση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι "μπλε" του Λονδίνου κατάφεραν να αποσπάσουν το "ναι" της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την παραχώρηση του 24χρονου εξτρέμ και... τρέχουν για να υπογράψουν τα χαρτιά και να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή.



Από την άλλη, η Τσέλσι προσπαθεί με κάθε τρόπο να "ξεφορτωθεί" το πολύ βαρύ συμβόλαιο του Ραχίμ Στέρλινγκ, με τον Άγγλο ποδοσφαιριστή από τη μία να λέει πως αν μείνει στην ομάδα θα τα δώσει όλα για να υπολογίζεται, αλλά από την άλλη θέλει να αποχωρήσει.

Κάπου εκεί εμπλέκεται στην υπόθεση η Άρσεναλ, με τον Μικέλ Αρτέτα να συνομιλεί με τον πρώην ποδοσφαιριστή των Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ με στόχο να τον πείσει να μετακομίσει στην άλλη ομάδα του Λονδίνου έστω και την ύστατη στιγμή.