Το φινάλε των μεταγραφών αναμένεται να είναι "καυτό" στη Super League, καθώς έχουν ήδη τελειώσει οι κινήσεις στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ο ΠΑΟΚ ψάχνει να βρει τον... ογκόλιθο στην άμυνα του και είναι σε συζητήσεις με τον Παντελή Χατζηδιάκο, ενώ η ΑΕΚ ψάχνει επιθετικό και μιλάει με τον Ντάτρο Φοφανά.

Συζητήσεις του ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του Χατζηδιάκου

Με τον Ομάρ Κόλεϊ να φτάνει στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, ο "Δικέφαλος του Βορρά" συνεχίζει τις συζητήσεις με παίκτες στο κέντρο της άμυνας, για να μπορέσει να καλύψει το κενό που άφησε πίσω του ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης.

Ο νεαρός στόπερ βρίσκεται ήδη στη Γερμανία για λογαριασμό της Βόλφσμπουργκ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ψάχνει τον καλύτερο δυνατό αντικαταστάτη. Στα υπόψιν των Θεσσαλονικιών είναι ο Παντελής Χατζηδιάκος που δείχνει τη διάθεση να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού - που έψαξε την περίπτωση του στην αρχή του καλοκαιριού - και πλέον αγωνίζεται στην Κάλιαρι. Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Άλκμααρ, από την οποία βρέθηκε και στην Εθνική Ελλάδος.

Στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει ήδη αγωνιστεί 34 φορές, έχοντας κυρίως στο πλάι του τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ένα έμπειρο αμυντικό και αναμένεται να συνεχίσει τις προσπάθειες για να τον πείσει να μετακομίσει στην Τούμπα.

Προσπαθεί να πείσει τον Φοφανά η ΑΕΚ - Έχει συμφωνήσει με την Τσέλσι

Σε ρυθμούς... φορ κινούνται εδώ και αρκετές ημέρες στην ΑΕΚ, με τον Ματίας Αλμέιδα να αποφασίζει ποιος θα είναι εκείνος που θα πλαισιώσει τον Λιβάι Γκαρσία. Από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα αλλά οι "κιτρινόμαυροι" δείχνουν πως δεν έχουν κατασταλάξει.

Μετά τις φήμες για πρόταση της στην Παρτιζάν για την απόκτηση του Σαλντάνια, την οποία διέψευσε, ακόμη ένα όνομα από το... παρελθόν βγήκε στο προσκήνιο. Ο λόγος για τον επιθετικό της Τσέλσι, Ντάτρο Φοφανά που είχε υπάρξει ενδιαφέρον και νωρίτερα το καλοκαίρι.

Ο νεαρός επιθετικός των "μπλε" του Λονδίνου μετακόμισε στην Αγγλία μετά από μία εξαιρετική χρονιά στη Νορβηγία με τη φανέλα της Μόλντε. Για τη μεταγραφή του μάλιστα δαπανήθηκαν λίγο πάνω από 12 εκατομμύρια ευρώ, αλλά δε κατάφερε να βρει χώρο στο ρόστερ.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε βρέθηκε στη Γερμανία και τη Bundesliga για λογαριασμό της Ουνιόν Βερολίνου. Σε 17 αναμετρήσεις πέτυχε δύο γκολ και στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στη Μπέρνλι. Εκεί σκόραρε τέσσερα τέρματα σε 15 παιχνίδια και τώρα ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.