Έτοιμη για το πρώτο μετάλλιο στο στίβο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 βρίσκεται η Ελλάδα, με τη Λήδα Μανθοπούλου να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και να προκρίνεται στο μεγάλο τελικό, κάνοντας ατομικό ρεκόρ με 12.53.

Στον τελικό κι έτοιμη για μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες η Μανθοπούλου

Ονειρική ήταν η πρεμιέρα της Λήδας Μανθοπούλου σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, με την Ελληνίδα Πρωταθλήτρια να τερματίζει στη πρώτη θέση στην προκριματική σειρά της και να είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση ενός μεταλλίου.

Η κόρη του αείμνηστου ηθοποίου Αία Μανθόπουλου, έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ρίχνοντας το δικό της ατομικό ρεκόρ από 12.62 σε 12.53. Ο τελικός θα διεξαχθεί το βράδυ (31/08 - 21:11), με την Ελλάδα να βρίσκεται κοντά σε ακόμη ένα μετάλλιο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3tzl5of2pbd)

"Ήταν εύκολα, δεν είχα άγχος και μου άρεσε η κούρσα. Πάμε για καλύτερο χρόνο στον τελικό. Εννοείται ότι στόχος είναι το χρυσό μετάλλιο. Γι' αυτό ήλθα εδώ.. Θελω να βρω τον παλιό μου εαυτό. Η παρουσία του κόσμου δεν με ενοχλεί, αντίθετα με... ανεβάζει.

Δεν είχα καλή εκκίνηση, γιατί έτρεχα στον ένατο διάδρομο κι έχω συνηθίσει να τρέχω στην μέση, όπου βλέπεις καλύτερα τι γίνεται", ανέφερε στις δηλώσεις της μετά την κούρσα η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3u07q3suq7d)