Ο Παναθηναϊκός θέλει να πρωταγωνιστήσει και να διακριθεί στην Ευρώπη και το απέδειξε με τον πλέον εμφατικό τρόπο μετά την μεγάλη ανατροπή του κόντρα στη Λανς που τον οδήγησε στην πολυπόθητη πρόκριση στη League Phase του Europa Conference League. Το "τριφύλλι" που είδε το ΟΑΚΑ να γεμίζει μετά από πολλά χρόνια, σημείωσε ένα φοβερό διπλό ρεκόρ στα καλοκαιρινά προκριματικά των Κυπέλλων Ευρώπης το οποίο μόνο χαμόγελα μπορεί να φέρει στον "πράσινο" σύλλογο!

"Σπάει" ρεκόρ στα Κύπελλα Ευρώπης ο Παναθηναϊκός με την πρσέλευση κόσμου

Γεμάτο ΟΑΚΑ ήθελε ο Παναθηναϊκός στη ρεβάνς με τη Λανς. Αυτό κι έγινε! 58.000 φίλαθλοι του έδωσαν βοντερό παρών τις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου και σημειώσαν ένα απίθανο ρεκόρ καθώς η συγκεκριμένη προσέλευση ήταν η καλύτερη σε όλα τα καλοκαιρινά προκριματικά στα Κύπελλα Ευρώπης.

Όμως υπάρχει και δεύτερο ρεκόρ όπως αποκάλυψε μια σελίδα στατιστικών του ποδοσφαίρου στο οποίο πρωταγωνιστεί ξανά το "τριφύλλι". Η αμέσως επόμενη καλύτερη προσέλευση κόσμου ήταν αυτή στο παιχνίδι με τον Άγιαξ στη "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα" για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League οπου έδωσαν το παρών 54.089 οπαδοί.