Η αγωνιστική δράση στη Premier League συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, με την τρίτη αγωνιστική να είναι εντυπωσιακή. Μετά τη "γκέλα" της Άρσεναλ κόντρα στη Μπράιτον, πέντε αναμετρήσεις τράβηξαν τα βλέμματα του κοινού το απόγευμα του Σαββάτου (31/08).

Μοιράστηκαν βαθμούς Νότιγχαμ και Γουλβς σε ματσάρα

Ένα παιχνίδι που είχε τα πάντα διεξήχθη στο Έλαντ Ρόουντ ανάμεσα στη Νότιγχαμ Φόρεστ και τη Γουλβς. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφεραν να βρουν το γκολ μόλις στο 10ο λεπτό χάρις στη κεφαλιά του Γουντ.

Οι "λύκοι" δε το έβαλαν κάτω όμως και στην αμέσως επόμενη φάση του παιχνιδιού έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Δράστης για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Μπελεγκράντ, ο οποίος με εντυπωσιακό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-1 για την ομάδα του.

Οι δύο ομάδες είχαν διαμαρτυρίες κατά τη διάρκεια του αγώνα για πέναλτι, με τον διαιτητή πάντως να δείχνει πως συνεχίζεται σε δύο φάσεις που έμοιαζαν πολύ μεταξύ τους, αλλά δε φάνηκε να... συγκινείται από τις διαμαρτυρίες.

Η τελευταία μεγάλη ευκαιρία του αγώνα ανήκε στη Νότιγχαμ, με τον Γουντ να βρίσκεται ξανά σε απόσταση βολής, να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ του να ακυρώνεται σωστά ως οφσάιντ, με το 1-1 να παραμένει μέχρι το τέλος και τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό.

Επέστρεψε από την κόλαση και πήγε στον... παράδεισο η Μπόρνμουθ

Εύκολο απόγευμα φάνηκε πως είχε κόντρα στη Μπόρνμουθ η Έβερτον, αλλά λογάριαζε χωρίς τους φιλοξενούμενους. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν πολλές ευκαιρίες για να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά ήταν αρκετά άστοχοι με το 0-0 να παραμένει.

Το δεύτερο μέρος όμως ήταν απίστευτο, με την Έβερτον να παίρνει το προβάδισμα στο 50ο λεπτό χάρις σε γκολ του Κιν και λίγο αργότερα ο Κάλβερτ Λιούιν έκανε δύο τα τέρματα για την ομάδα του, αλλά η συνέχεια ήταν... εφιαλτική για τα "ζαχαρωτά".

Όλα άλλαξαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τον Σεμένιο να μειώνει σε 2-1 στο 87ο λεπτό και τον Κουκ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα. Το... κερασάκι στην τούρτα για τη Μπόρνμουθ έβαλε στη τελευταία φάση του αγώνα η "χρυσή" αλλαγή, Λουίς Σινιστέρα.

Μεγάλο διπλό για την Άστον Βίλα, εύκολη νίκη για τη Μπρέντφορντ - Έμειναν στο "Χ" Ίπσουιτς και Φούλαμ

Στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια της ημέρας, ξεχώρισε το σπουδαίο "διπλό" της Άστον Βίλα στην έδρα της Λέστερ, με τους "χωριάτες" να παίρνουν το προβάδισμα από νωρίς, χάρις σε γκολ του Ονανά στο 28ο λεπτό, με το 0-1 να παραμένει μέχρι το ημίχρονο.

Στο 63ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έκαναν δύο τα τέρματα τους, με τον Ντουράν να σκοράρει ουσιαστικά στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα και να δίνει σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του. Το μόνο που κατάφεραν οι "αλεπούδες" ήταν να μειώσουν σε 1-2 χάρις σε γκολ του Μπουονανότε.

Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια εντός έδρας έκανε η Μπρέντφορντ, η οποία επικράτησε με 3-1 της Σαουθάμπτον, χωρίς να δυσκολευτεί. Το "χορό" των γκολ άνοιξε στο 43ο λεπτό ο Εμπουέμο με τους γηπεδούχους να πηγαίνουν προηγούμενοι στα αποδυτήρια.

Δύο τέρματα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετά για να δώσουν μαξιλαράκι ασφαλείας στις "μέλισσες", με τους "Αγίους" να καταφέρνουν απλά να πετύχουν το γκολ της τιμής στο 90+5 με τον Σουγκαβάρα.

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ίπσουιτς και τη Φούλαμ στο "Πόρτμαν Ρόουντ". Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 15ο λεπτό χάρις σε γκολ του Ντελάπ, αλλά ο Αντάμα Τραορέ ισοφάρισε σε 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της τρίτης αγωνιστικής στη Premier League:

Άρσεναλ - Μπράιτον: 1-1
Νότιγχαμ Φόρεστ - Γουλβς: 1-1
Μπρέντφορντ - Σαουθάμπτον: 3-1
Λέστερ - Άστον Βίλα: 1-2
Έβερτον - Μπόρνμουθ: 2-3
Ίπσουιτς - Φούλαμ: 1-1