Δεύτερο μεταγραφικό... χτύπημα σε μια ημέρα για τον ΠΑΟΚ! Μια ακόμη επίσημη ενίσχυση ήρθε από την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ καθώς μετά την ανακοίνωση του Γάλλου μέσου, Τιεμουέ Μπακαγιόκο, ανακοίνωσε και αυτή του Γκαμπανέζου σέντερ μπακ, Ομάρ Κόλεϊ ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο για 1+1 χρόνια και θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 15.

Μετά τον Μπακαγιόκο, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και τη μεταγραφή του Κόλεϊ

Ο ΠΑΟΚ μετά την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη για λογαριασμό της Βόλφσμπουργκ, έψαχνε το κενό που άφησε πίσω του στο κέντρο της άμυνας ο Έλληνας στόπερ και το βρήκε στο πρόσωπο του Ομάρ Κόλεϊ! Αφού ο 32χρονος σέντερ μπακ έφτασε στη Θεσσαλονίκη με καθυστέρηση μιας ημέρας λόγω... overbooking, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ.
η
Ο Κόλεϊ που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Μπεσίκτας, έχει φορέσει μεταξύ άλλων τις φανέλες των Τζουργκάρντεν, Γκενκ και Σαμπντόρια, ενώ είναι βασικός στην εθνική ομάδα της Γκάμπιας, με την οποία έχει καταγράψει 51 συμμετοχές ως αρχηγός.


Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Ομάρ Κόλεϊ από την Μπεσίκτας. Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο για 1+1 χρόνια και θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 15.