Το τελευταίο παιχνίδι της ημέρας στη Super League ήταν και το πιο εντυπωσιακό, με τον Παναιτωλικό να υποδέχεται τον Πανσερραϊκό για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ και στο δεύτερο ημίχρονο έκαναν... πάρτι και επικράτησαν με 3-0.

Τις ευκαιρίες ο Πανσερραϊκός, το γκολ ο Παναιτωλικός στο πρώτο ημίχρονο

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και με όρεξη να επιτεθούν και να βρουν γκολ. Στο πρώτο τέταρτο του αγώνα η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω, χωρίς όμως να δημιουργηθεί καμία σπουδαία ευκαιρία στις δύο εστίες.

Τη πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα την είχε ο Πανσερραϊκός και ήταν μάλιστα διπλή. Οι φιλοξενούμενοι έφυγαν στην αντεπίθεση από τα αριστερά, ο Τομάς σούταρε εκτός περιοχής αλλά είδε τη μπάλα να πηγαίνει στο δοκάρι, ενώ στην επαναφορά ο Τσάβες έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3ucgbvj4qht)
Ήταν η σειρά των γηπεδούχων για να απειλήσουν, με τον Λομόνακο να φέρνει τη μπάλα μπροστά του περνώντας έναν αμυντικό και με ωραίο πλασέ, νίκησε τον Γκουγκεσασβίλι και πέτυχε το πρώτο γκολ του Παναιτωλικού στη Super League για τη νέα σεζόν.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3uco4crjxk9)
Λίγο έλειψε ο Αργεντίνος να κάνει δύο τα προσωπικά του τέρματα, αλλά και της ομάδας του λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Το πλάσε τους όμως, αρκετά έξω από την περιοχή στη προσπάθεια του να κρεμάσει τον τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού πέρασε άουτ, με τους οπαδούς να απορούν.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3ud2jcbral5)

Δεύτερο γκολ για τον Παναιτωλικό και ευκαιρίες για το τρίτο

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός, καθώς κατάφερε στη πρώτη του κιόλας ευκαιρία να βρει και δεύτερο γκολ. Ο Ντίας έκανε φοβερή τρίπλα στον Λιάσο και με τρομερό αριστερό σουτ έκανε το 2-0 στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3udmc6w2z8p)
Η ψυχολογία των παικτών του Γιάννη Πετράκη ήταν στα ύψη και γι' αυτό το λόγο έψαξαν άμεσα το τρίτο γκολ, αλλά αυτή τη φορά έπεσαν πάνω στον Γκουγκεσασβίλι. Αρχικά ο Μπουζούκης σούταρε από τα πλάγια και στη συνέχεια ο Σιέλης αστόχησε από πολύ κοντά για το 3-0.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3udpe6bk1f5)

Ο Μπουζούκης έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Παναιτωλικού

Μετά από αρκετή ώρα και συγκεκριμένα στο 64ο λεπτό ήταν η σειρά του Πανσερραϊκού να απειλήσει τα καρέ των γηπεδούχων, αλλά ο Τσάβες ήταν στη σωστή θέση για να διώξει το σουτ του Ντέλετιτς.

Το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε για τους γηπεδούχους ο Μπουζούκης, με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού να πιάνει ένα εξαιρετικό σουτ από το ύψος της περιοχής και να γράφει το 3-0 στο 76ο λεπτό της αναμέτρησης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3ue7rdpbko9)

Παναιτωλικός (Γ. Πετράκης): Τσάβες, Σιέλης, Παντελάκης, Μλάντεν, Μαυρίας, Τορεχόν, Πέρες, Λιάβας, Μπελεβώνης, Ντίας, Λομόνακο

Πανσερραϊκός (Μ. Γρηγορίου): Γκουγκεσασβίλι, Κουτσογούλας, Μπέργκστρεμ, Χαντάκιας, Πεταυράκης, Στάικος, Λιάσος, Σάλαζαρ, Ντέλετιτς, Τομάς, Μπετανκόρ