Ο Παντελής Χατζηδιάκος βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ και είναι μια περίπτωση παίκτη που έχει ξεχωρίσει αρκετά ο "δικέφαλος του βορρά" ο οποίος μετά την απόκτηση του Ομάρ Κόλεϊ θέλει να κινηθεί και για έναν ακόμη στόπερ. Στην τελική ευθεία του καλοκαιρινού μεταγραφικού "παζαριού", οι "ασπρόμαυροι" θέλουν να να φέρουν τον Έλληνα αμυντικό στην Τούμπα και η ιταλική ιστοσελίδα "Centotrentuno" υποστηρίζει ότι βρίσκεται μια.. ανάσα μακριά από τους Θεσσαλονικείς.

Κοντά στη μεταγραφή του Χατζηδιάκου ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ

Ως προχωρημένη παρουσιάζει τη μεταγραφή του Παντελή Χατζηδιάκου στον ΠΑΟΚ η "Centotrentuno" η οποία αναφέρει ότι η συμφωνία μεταξύ της Κάλιαρι και της ομάδας της Θεσσαλονίκης αφορά δανεισμό με υποχρεωτιή οψιόν αγοράς και τετραετές συμβόλαιο. Μάλιστα, τονίζει ότι το μοναδικό ζήτημα που έχει απομείνει είναι αυτό της επιστροφής της φοροελάφρυνσης που ανέρχεται στα 300.000 ευρώ.

Παράλληλα, υποστηρίζεται ότι η συμφωνία βρίσκεται ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωσή της, ενώ μένει να φανεί αν τελικά θα επιτευχθεί το deal μεταξύ των δυο πλευρών και ο Χατζηδιάκος θα ντυθεί στα ασπρόμαυρα για να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά την πολυετή θητεία του στην Άλκμααρ αλλά και την παρουσία του στην Κάλιαρι.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα:

"Ο Χατζηδιάκος ένα βήμα μακριά από τον ΠΑΟΚ. Μερικές λεπτομέρειες πρέπει να διευθετηθούν πριν γραφτεί η τελευταία λέξη για την εμπειρία του πρώην παίκτη της Άλκμααρ στη Σαρδηνία. Ο Χατζηδιάκος μπορεί σύντομα να γίνει νέος παίκτης του ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας αμυντικός, ο οποίος έχει θέσει ως μοναδικό πιθανό προορισμό του τους ασπρόμαυρους της Θεσσαλονίκης, αφού έχει δεχθεί πρόταση και από τη Δανία, έχει πλέον πάρει την απόφασή του. Το παιχνίδι με τη Λέτσε πιθανότατα θα είναι η τελευταία συμμετοχή του Χατζηδιάκου στην Κάλιαρι.

Η συμφωνία βρίσκεται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της. Δανεισμός με υποχρεωτική οψιόν αγοράς και τετραετές συμβόλαιο για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Άλκμααρ.

Ωστόσο, υπάρχει το θέμα της φορολόγησης που θα πρέπει να επιστρέψει η Κάλιαρι λόγω της αναπτυξιακής νομοθεσίας. Η αποχώρηση μετά από μία σεζόν θα αναγκάσει τους «ροσομπλού» να επιστρέψουν τις περίπου 300 χιλιάδες ευρώ ελάφρυνσης, κάτι που αποτελεί και το βασικό θέμα ώστε να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες".