Η κληρωτίδα για τον Ολυμπιακό έφερε στον δρόμο του για τη League Phase του Europa League μεταξύ άλλων τόσο την Τβέντε όσο και την πρωταθλήτρια Σουηδίας, Μάλμε. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη, μία από τις ομάδες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στη League Phase του Conference League θα είναι η Τζουργκάρντεν. Οι δυο τους όπως είναι λογικό ρίχνουν και... ματιές στα παιχνίδια των αντιπάλων τους στα πρωταθλήματά τους για να δουν την κατάσταση στην οποία βρίσκονται αγωνιστικά!

Η Ουτρέχτη νίκησε με ανατροπή την αντίπαλο του Ολυμπιακού, Τβέντε

Η Τβέντε αν και προηγήθηκε κόντρα στην Ουτρέχτη είδε την αντίπαλό της να φτάνει σε μεγάλη ανατροπή στην έδρα της και να παίρνει νίκη-χρυσάφι με 2-1 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Eredivisie. Μάλιστα, οι τρεις αυτοί βαθμοί... εκτόξευσαν την Ουτρέχτη στην κορυφή της βαθμολογίας με ματς όμως περισσότερο σπό την Αϊντχόφεν δείχνοντας εξαιρετικά δείγματα γραφής στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 11ο λεπτό με τον Μάλερς ωστόσο οι πανηγυρισμοί δεν κράτησαν για... πολύ καθώς οι γηπεδούχοι είχαν άμεση απάντηση και με γκολ του Τούρνστρα τρία λεπτά αργότερα (14') ισοφάρισαν σε 1-1. Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΚ, Βασίλη Μπάρκα γύρισε... τούμπα το ματς και με γκολ του Μποζντογκάν στο 52' πήρε το προβάδισμα με 2-1 το οποίο υπερασπίστηκε μέχρι τέλους.

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού, Μάλμε "διέλυσε" την Τζουργκάρντεν

Το ντέρμπι Σουηδίας μεταξύ της Μάλμε και της Τζουργκάρντεν είχε και ελληνικό ενδιαφέρον καθώς τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός θα βρουν στον δρόμο τους στη League Phase των Κυπέλλων Ευρώπης τις δυο ομάδες. Η πρωταθλήτρια Σουηδίας Μάλμε που είχε αποκλείσει τον ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και θα κοντραριστεί με τους Πειραιώτες, υποδέχθηκε στην έδρα της την αντίπαλο του "τριφυλλιού", Τζουργκάρντεν η οποία βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι ήταν αμείλικτοι και σαρωτικοί απένανατι στους φιλοξενούμενους στους οποίους δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης και τους... κέρασαν τέσσερα γκολ (4-0). Η Μάλμε άνοιξε λογαριασμό στο ματς μόλις στο 10ο λεπτό με τον Μπολίν μετά από ασίστ του Κρίστιανσεν ο οποίος στο 20ο λεπτό από δημιουργός χρίστηκε... σκόρερ και έκανε το 2-0 για την ομάδα του. 

Οι πρωταθλητές Σουηδίας πήραν... αέρα τριών τερμάτων στο 22ο λεπτό μετά από αυτογκόλ του Ούνε Λάρσον, ενώ το... κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 2-0 έβαλε ο Κίεσε Τελίν στο 80ο λεπτό.