"Φωτιά" έχουν πάρει τις τελευταίες ώρες τα μεταγραφικά σενάρια για τον Ολυμπιακό και τον Χακίμ Ζίγες! Αν και σε πρώτο χρόνο δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον Μαροκινό εξτρέμ της Γαλατασαράι, οι Τούρκοι ήρθαν να το πάνε ένα βήμα... παραπάνω με την αποκάλυψή τους ότι ο παίκτης ετοιμάζεται να μπει στο αεροπλάνο για να έρθει στην χώρα μας για λογαριασμό των "ερυθρόλευκων".

Μπαίνει στο αεροπλάνο για τον Ολυμπιακό ο Ζίγες σύμφωνα με τους Τούρκους

Ο Ολυμπιακός έχει εστιάσει στις τελευταίες του κινήσεις στην τελική ευθεία του καλοκαιρινού μεταγραφικού "παζαριού και μια από τις θέσεις που "κοιτάζει" να ενισχυθεί είναι αυτή του εξτρέμ. Ένα όνομα με το οποίο συνδέθηκαν οι "ερυθρόλευκοι" το τελευταίο διάστημα ήταν αυτό του Χακίμ Ζίγες ο οποίος φέρεται πως δεν υπολογίζεται από την Γαλατασαράι και δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Οκάν Μπουρούκ.


Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος, Γιουσέφ Ελ Ιντρίσι υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ανακοινώσει και επίσημα την απόκτηση του Ζίγες, όμως ο ίδιος επισημαίνει ότι ο αντζέντης του παίκτη συνεχίζει τον κύκλο των διαπραγματεύσεων με ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Μάλιστα, η τουρκική ιστοσελίδα "Cimbom Sokak" το πάει ένα βήμα... παραπάνω και αναφέρει ότι ο Μαροκινός βρίσκεται κοντά στο να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό των Πειραιωτών.

Φυσικά, αν και εφόσον ισχύουν αυτά που γράφουν στην Τουρκία και επιτευχθεί το deal θα πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφή όχι μόνο για την ομάδα του ελληνικά αλλά και συνολικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ένας παίκτης ο οποίος "έλαμψε" στο παρελθόν με τη φανέλα του Άγιαξ και το 2019 είχε συμπεριληφθεί στη λίστα με τους 20 καλύτερους παίκτες του Champions League για εκείνη τη χρονιά. Στη συνέχεια μεταπήδησε στην Τσέλσι και η θητεία του στην Γαλατά όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ δείχνει να φτάνει στο τέλος της.