Η Τσέλσι ήρθε ισόπαλη με την Κρίσταλ Πάλας για την τρίτη αγωνιστική της Premier League, ένα παιχνίδι που παρακολούθησαν από κοντά ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Παναγιώτης Κονέ, με τις φήμες πως βρίσκονταν εκεί για να φέρουν παίκτες στη Super League να... οργιάζουν.

Φουντώνουν τις φήμες για μεταγραφή, Μαρινάκης και Κονέ που βρέθηκαν στο "Στάμφορντ Μπριτζ"

Το γεγονός πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Γουίλιαν για πιθανή συνεργασία των δύο πλευρών είναι γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες. Τη... φωτιά που έχει δημιουργηθεί φρόντισε να "φουντώσει" ακόμη μία κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Αγγλία.

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού βρέθηκε στο "Στάμφορντ Μπριτζ" για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Τσέλσι με την Κρίσταλ Πάλας, έχοντας ακριβώς δίπλα του τον μάνατζερ του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, γεγονός που όπως αναμενόταν έκανε τις φήμες για μεταγραφή να γίνουν όλο και πιο έντονες.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα ενισχυθούν δεδομένα στη θέση των εξτρέμ, με τον Γουίλιαν πάντως να μην είναι ο μόνος που "παίζει" σαν ενδεχόμενο, καθώς καθημερινά έρχονται όλο και περισσότερα ονόματα στο προσκήνιο, με τον Ζίγες της Γαλατασαράι να ανεβαίνει στη λίστα.

Στο γήπεδο του Λονδίνου βρέθηκε και για λογαριασμό της ΑΕΚ ο Παναγιώτης Κονέ, με τον Έλληνα πρώην ποδοσφαιριστή να είναι εκεί για να μπορέσει να αποσπάσει τη θετική απάντηση της ομάδας για τη μεταγραφή του Ντάτρο Φοφανά.

Η "Ένωση" βρίσκεται σε συζητήσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα, με τον 21χρονο επιθετικό να δείχνει πως πείθεται για την προοπτική που του παρουσιάζουν οι "κιτρινόμαυροι", αλλά η Τσέλσι προτιμάει να τον παραχωρήσει με αγορά και όχι με δανεισμό.