Ο μεταγραφικός "οργασμός" στον Ολυμπιακό συνεχίζεται, με τους "ερυθρόλευκους" να ψάχνουν να βρουν τις καλύτερες λύσεις για τη στέλεχωση του ρόστερ τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη Γαλλία μάλιστα, οι Πειραιώτες διαπραγματεύονται με την Μαρσέιγ για την μεταγραφή του Αζεντίν Ουναχί.

Συζητάει με τη Μαρσέιγ για τη μεταγραφή του Ουναχί ο Ολυμπιακός

Το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δεν έχει καταφέρει ακόμη να κλείσει δύο παίκτες που αναμένεται να είναι κομβικοί για τη νέα σεζόν, κάνει τους μάνατζερ από την ευρωπαϊκή και όχι μόνο αγορά να... τρέχουν για να κλείσουν τις τελευταίες υποθέσεις των "ερυθρολεύκων".

Οι Πειραιώτες θα κάνουν δεδομένα δύο μεταγραφές για να ενισχυθούν, με τον έναν από τους δύο παίκτες να αγωνίζεται στη θέση που άφησε "ορφανή" ο Αντρέ Όρτα. Ο Πορτογάλος αναμένεται να μείνει στη Μπράγκα μετά την πρόσληψη του Κάρλος Καρβαλιάλ στη τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Το γεγονός αυτό έκανε τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να ψάξει να βρει διαφορετικές λύσεις, κι ένας από τους παίκτες που φαίνεται ότι ταιριάζουν στα "θέλω" του είναι ο Αζεντίν Ουναχί, με τους Γάλλους να αναφέρουν πως υπάρχουν συζητήσεις των "ερυθρολεύκων" με τη Μαρσέιγ.

Συγκεκριμένα τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως: "Έχουν γίνει επαφές μεταξύ της διοίκησης του Ολυμπιακού και της Μαρσέιγ, ώστε ο Ουναχί να ενωθεί με τον συμπατριώτη του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στον μεγάλο σύλλογο της Ελλάδας.

Οι ιθύνοντες έχουν επίσης στραφεί σε συλλόγους του πορτογαλικού πρωταθλήματος και της Σαουδικής Pro League όπου η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος δεν έχει ακόμη τελειώσει. Σκοπός της Μαρσέιγ είναι να αποδεσμεύσει τον Ουνάχι, αποκομίζοντας όσο το δυνατόν περισσότερα κέρδη."