Η Μπάγερν Μονάχου δεν ήταν εντυπωσιακή απέναντι στη Φράιμπουργκ, αλλά ήταν ουσιαστική εκεί που χρειάστηκε. Οι "Βαυαροί" έκαναν το 2/2 στη Bundesliga επικρατώντας με 2-0, με τον Τόμας Μίλερ να μπαίνει αλλαγή, να πετυχαίνει γκολάρα και να γράφει ιστορία με την ομάδα.

Άνοιξε το σκορ η Μπάγερν Μονάχου με πέναλτι του Κέιν

Το παιχνίδι ξεκίνησε, με τη Μπάγερν Μονάχου να έχει το πάνω χέρι στα πρώτα λεπτά, αλλά να μη βρίσκει χώρους για να απειλήσει την εστία του τερματοφύλακα της Φράιμπουργκ. Η πρώτη φορά που χρειάστηκε να επέμβει ο Φλόριαν Μίλερ ήταν στο 21ο λεπτό μετά το πολύ καλό σουτ του Ολίσε.

Οι Βαυαροί για να μπορέσουν να "ανοίξουν" την άμυνα των φιλοξενούμενων χρειάστηκαν τη βοήθεια του VAR, καθώς ο διαιτητής δεν είχε δει στην αρχή την παράβαση για το πέναλτι στο 36ο λεπτό, αλλά ο βοηθός του τον ειδοποίησε και πήγε να το δει στην οθόνη.

Ο Γκίντερ είχε κάνει καθαρό χέρι μέσα στην περιοχή και η μπάλα στήθηκε στα 11 βήματα. Την εκτέλεση όπως και τις υπόλοιπες στα τελευταία παιχνίδια ανέλαβε ο Χάρι Κέιν και αφού "μπέρδεψε" τον αντίπαλο τερματοφύλακα έκανε το 1-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Πανηγύρισε με γκολ το απίστευτο ρεκόρ του με την Μπάγερν ο Τόμας Μίλερ

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα αντιστράφηκαν, με την Φράιμπουργκ να παίρνει όλο και περισσότερα μέτρα προς την εστία του Νόιερ, αλλά χωρίς να μπορεί να βρει μία καθαρή ευκαιρία για να απειλήσει τον τερματοφύλακα της Μπάγερν Μονάχου.

Ο Κομπανί για να μπορέσει να ισορροπήσει τον αγώνα πέρασε ως αλλαγή τον Τόμας Μίλερ, με τον Γερμανό να τον δικαιώνει απόλυτα. Στο παιχνίδι Νο 710 της καριέρας του έγραψε τη δική του ιστορία με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου και το πανηγύρισε σκοράροντας μία γκολάρα για το 2-0 στο 78ο λεπτό.

Το παιχνίδι είχε ουσιαστικά ολοκληρωθεί από εκείνη τη στιγμή και μετά, με τη Φράιμπουργκ όμως να έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να μειώσει στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον διαιτητή να βλέπει πέναλτι σε παράβαση του Παλίνια.

Παρά το γεγονός πως οι περισσότεροι παίκτες των Βαυαρών διαμαρτυρήθηκαν έντονα μιας και η μπάλα βρήκε πρώτα στο πόδι του παίκτη, το πέναλτι δόθηκε. Εκείνος που ανέλαβε την εκτέλεση ήταν Λούκας Χόλερ αλλά το σουτ ήταν πολύ κακό και η μπάλα πήγε στις... κερκίδες με το 2-0 να παραμένει μέχρι τέλους.