Ο ΟΦΗ ταξίδεψε στο Βόλο με στόχο την πρώτη φετινή του νίκη στη Super League. Κάτι το οποίο το κατάφερε με άκρως εντυπωσιακό τρόπο, με τους Κρητικούς να επικρατούν των γηπεδούχων με 1-3, με το ένα γκολ να είναι πιο όμορφο από το άλλο.

Ονειρικό ντεμπούτο για τον Φούντα και προβάδισμα για τον ΟΦΗ

Πιο ονειρικό ντεμπούτο με τη φανέλα του ΟΦΗ δε θα μπορούσε να φανταστεί ο Ταξιάρχης Φούντας. Ο Έλληνας επιθετικός - που προ ολίγων ημερών ανακοινώθηκε η μεταγραφή του - έβαλε ένα απίστευτης ομορφιάς γκολ στο 11ο λεπτό και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3v41f2ejdw9)
Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν ουσιαστικά την πρώτη τους ευκαιρία στον αγώνα, καθώς δεν είχαν την κατοχή της μπάλας και έψαχναν τρόπο να απειλήσουν μέσω αντεπιθέσεων. Το ίδιο συνέβη και στη φάση του 25ου λεπτού, με τον Καλογερόπουλο όμως να προλαβαίνει τελευταία στιγμή τον Φούντα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3v44i1w9vwx)
Ο Βόλος αναγκάστηκε να βγει στην επίθεση για να μπορέσει να βρει το γκολ της ισοφάρισης, αλλά στη μοναδική αξιόλογη φάση του στο πρώτο μέρος ο Καλογερόπουλος δεν έπιασε καλά τη κεφαλιά από την εξαιρετική σέντρα του Γκλάβτσιτς και ο Λαμπρόπουλος έδιωξε σε κόρνερ, με το 0-1 να παραμένει στο πρώτο 45λεπτο.

Άερας δύο τερμάτων για τον ΟΦΗ με τον Σενγκέλια 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βόλος μπήκε καλύτερα και έφτασε μάλιστα πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 47ο λεπτό, αλλά το πολύ δυνατό σουτ του Κόμπα έξω από την περιοχή, κατάφερε να το διώξει σε κόρνερ με τα ακροδάχτυλα ο Χριστογεώργος.

Ο... νόμος του ποδοσφαίρου "πλήγωσε" για ακόμη μία φορά τους γηπεδούχους, καθώς εκείνοι ήταν που έχαναν τις ευκαιρίες, αλλά ο ΟΦΗ πέτυχε το δεύτερο γκολ. Ο Χατζηθεοδωρίδης συνεργάστηκε πολύ καλά με τον Σενγκέλια, ο οποίος με πολύ ωραίο σουτ πέτυχε το πρώτο του γκολ με την ομάδα κι έκανε το 0-2.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3v56lr594g1)

Μείωσε ο Βόλος αλλά δε κατάφερε να αποφύγει τη δεύτερη ήττα στη Super League

Πριν καλά καλά προλάβουν να συνέλθουν οι παίκτες του Βόλου, οι Κρητικοί έριξαν και τρίτη... μπαλωθιά. Για ακόμη μία φορά εκμεταλλεύτηκαν τα κενά στην άμυνα και με εντυπωσιακή αντεπίθεση, η μπάλα έφτασε στον Νους ο οποίος έδωσε με τη μία στον Γιουνγκ που έκανε το 0-3 στη συμπλήρωση μίας ώρας στο παιχνίδι.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3v5cr26886p)
Στη συνέχεια ο Βόλος άρχισε να βρίσκει διαδρόμους για την εστία του ΟΦΗ, φτάνοντας μάλιστα κοντά στη μείωση του σκορ δύο φορές σε διάστημα ενός λεπτού, αλλά τόσο ο Άλτμαν όσο και ο Φεράρι δε κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα του Χριστογεώργου.

Το γκολ τελικά ήρθε για την ομάδα της Μαγνησίας, με τον Μεντιέτα να πετυχαίνει ακόμη ένα πολύ όμορφο γκολ στην αναμέτρηση. Ο επιθετικός των γηπεδούχων πέρασε ανάμεσα στους παίκτες του ΟΦΗ και με εντυπωσιακό δεξί έκανε το 1-3 στο 82ο λεπτό.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3v5tmiqud6p)

Βόλος (Γκόμεθ): Σιαμπάνης, Καλογερόπουλος, Κορέα (77' Κόντε), Μίλετιτς, Φεράρι, Μύγας (58' Ταχάτος), Γκλάβτσιτς, Κόμπα (67' Ασεχνούν), Βιγιαφάνιες (58' Ντε Καμπς) ,Άλτμαν, Κόζτα (46' Μεντιέτα)

ΟΦΗ (Δέλλας): Χριστογεώργος, Μπόρχα Φερνάντεζ (80' Μαρινάκης), Χατζηθεοδωρίδης, Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Μπαΐνοβιτς, Μπάκιτς (53' Γκαγιέχος), Φούντας (61' Καραχάλιος), Σενγκέλια (80' Θεοδωσουλάκης), Νους (80' Ριέρα), Γιουνγκ