"Λυτρώθηκε" στο φινάλε ο ΠΑΟΚ! Ο "δικέφαλος του βορρά" δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στο Περιστέρι όμως κατάφερε να φύγει με μεγάλο διπλό χάρη στο γκολ του Καμαρά στο 90'. Το πρώτο του γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα έμελλε να ειναι και αυτό που θα έδινε τη νίκη στην ομάδα του. Ο Ατρόμητος που στάθηκε αρκετά καλά στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, ισοφάρισε στο 86' με πέναλτι του Ουάρντα όμως δεν κατάφερε να αντέξη στην πίεση των φιλοξενούμενων που κατάφεραν να "αποδράσουν" με τους τρεις βαθμούς. 

Ακυρώθηκε γκολ για τον ΠΑΟΚ στο 69' με τον Ζίβκοβιτς που σημείωσε και το πρώτο γκολ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης που πήρε το τρίτο της σερί τρίποντο στη Super League και έφτασε τους 9 βαθμούς, τόσους όσους έχει και ο Ολυμπιακός που... συγκατοικούν στην κορυφή!


Καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος ο Ατρόμητος, προηγήθηκε με τον Ζίβκοβιτς ο ΠΑΟΚ

Τα πρώτα 25 λεπτά άνηκαν στον Ατρόμητο που μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, είχε τα ηνία του αγώνα, την κατοχή και ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που δεν μπορούσε να βρει ρυθμό και να επιβάλλει το δικό του στυλ παιχνιδιού. Μόλις στο 5ο λεπτό οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Μίχορλ ενώ τρία λεπτά αργότερα (8') είχαν καλή στιγμή με σουτ του Ουάρντα το οποίο απέκρουσε σωτήρια ο Κοτάρσκι σε κόρνερ. Ο Καρλίτος που ήταν από τους πιο δραστήριους παίκτες της ομάδας του Περιστερίου και δημιουργούσε πολλούς κινδύνους δοκίμασε τα πόδια του στο 19ο λεπτό όταν και έκανε σουτ το οποίο όμως κατέληξε άουτ.

Ο "δικέφαλος του βορρά" έδειχνε μπλοκαρισμένος επιθετικά στα πρώτα λεπτά και ανέβασε την απόδοση του μετά το πρώτο μισάωρο. Απείλησε στο 33' με σουτ του Ζίβκοβιτς το οποίο κατέληξε σε κόρνερ, ενώ στο 45+1' κατάφερε να λύσει τον γόρδιο δεσμό στο ματς με τον Ζίβκοβιτς που έκανε το 0-1 στην εκπνοή για να στείλει την ομάδα του στα αποδυτήρια με το υπέρ της 0-1.Μετά από ωραία συνεργασία του Κωνσταντέλια με τον Σορετίρε, η μπάλα κατέληξε στον Σέρβο ο οποίος σε πρώτο χρόνο έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και σε δεύτερο χρόνο με κεφαλιά "νίκησε" τον Κοσέλεφ.


Ακυρώθηκε γκολ για τον ΠΑΟΚ, ισοφάρισε με πέναλτι ο Ατρόμητος

Τα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους κύλησαν με τον ΠΑΟΚ να διαχειρίζεται το υπέρ του προβάδισμα δίχως να... πατάει το γκάζι, ενώ ο Ατρόμητος προσπαθούσε να βρει τους χώρους για να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ένα γκολ που θα τον οδηγούσε στην ισοφάριση. Το γκολ ήρθε εντέλει ξανά από τους "ασπρόμαυρους" που σκόραραν ξανά με τον Ζίβκοβιτς με τελείωμα μέσα από την περιοχή, ωστόσο το τέρμα του ακυρώθηκε μετά από έλεγχο του διαιτητή στο VAR ο οποίος αποφάνθηκε ότι υπήρχε φάουλ του Μπάμπα στον Μούντε στη ξεκίνημα της φάσης.

Ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρία στο 82' με σουτ του Καμαρά το οποίο εξουδετέρωσε ο Κοσέλεφ, ενώ είδε τον Ατρόμητο να κερδίζει πέναλτι σε χέρι του Ότο μετά από σέντρα του Ουάρντα. Ο Ουάρντα ανέλαβε την εκτέλεση και ο Αιγύπτιος ευστόχησε από τα 11 βήματα ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 85΄ δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς. Ο ΠΑΟΚ ωστόσο δεν είχε πει την τελεταία του... λέξη. Στο 90', ο Μαντί Καμαρά μετά από εκτέλεση φάουλ έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα και με το πρώτο του γκολ στα ασπρόμαυρα "λύτρωσε" την ομάδα του στο φινάλε και την οδήγησε στη νίκη με 1-2.

Ατρόμητος: Κοσέλεφ, Μούντες, Τσακμάκης, Μπρόρσον, Αθανασίου, Ουεντραόγκο, Γκονθάλεθ (Βρακάς 65’), Μπακού (Γιουμπιτάνα 74’), Μιχόρλ, Ουάρντα, Καρλίτος (Φαν Φέερτ 65’).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Οζντόεφ (Καμαρά 72’), Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (Ντεσπόντοφ 87’), Σορετίρε (Μουργκ 72’), Τσάλοφ (Τισουντάλι 72’).