Με το πρωτάθλημα της Super League να φτάνει στην πρώτη του προγραμματισμένη διακοπή (λόγω των αναμετρήσεων της εθνικής Ελλάδος για το Nations League με Φινλανδία (7/9, 21.45) και Ιρλανδία (10/9, 21.45) στη διπλή πρεμιέρα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος), οι 14 μονομάχοι θα έχουν την ευκαιρία να "επαναφορτίσουν τις μπαταρίες τους" και να ολοκληρώσουν τα φετινά τους ρόστερ στο φινάλε μιας μεταγραφικής περιόδου που αναμένεται... καυτό! 

Με την ολοκλήρωση όλων των παιχνιδιών της 3ης αγωνιστικής, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ παρέμειναν οι μοναδικές ομάδες με άπταιστη διαδρομή, καθώς πήραν σπουδαία διπλά σε Φθιώτιδα και Περιστέρι, απέναντι σε Λαμία και Περιστέρι, αν και το αποτέλεσμα που προκάλεσε τη μεγαλύτερη αίσθηση κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ήταν η νέα "γκέλα" του Παναθηναϊκού απέναντι στην Athens Kallithea (και μάλιστα στη Λεωφόρο), με τους νεοφώτιστους του Ντονάτι να ισοφαρίζονται στις καθυστερήσεις (2-2) από τον Τετέ και να χάνουν τεράστιες ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη, παρά την εντυπωσιακή επανεμφάνιση του αγέραστου Ματιέ Βαλμπουενά στα ελληνικά γήπεδα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3v8ub9ap1kp)

Το απόλυτο 3Χ3 Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Στην καλύτερη φετινή του εμφάνιση ο Ολυμπιακός είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί με τον Μαροκινό να πανηγυρίζει τα δύο πρώτα του γκολ στη σεζόν και να υπογράφει το επιβλητικό 0-3 στο "Αθανάσιος Διάκος". 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3ub71i34e0h)

Στο Περιστέρι, ο "Δικέφαλος του Βορρά" έκλεισε το πολύ φορτωμένο καλοκαιρινό του πρόγραμμα με ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα, φτάνοντας στη νίκη-θρίλερ με 2-1 επί του Ατρόμητου του Πάμπλο Γκαρσία, με "χρυσό" σκόρερ τον Μαντί Καμαρά. Με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα οι "κυανόλευκοι" που ξεκίνησαν με μεγάλες προσδοκίες τη φετινή σεζόν, παρέμειναν η τέταρτη ομάδα χωρίς "τρίποντο" από την αρχή του πρωταθλήματος μαζί με Athens Kallithea, Λεβαδειακό και Πανσερραϊκό. Η ομάδα των Σερρών, μάλιστα, είναι η μόνη χωρίς βαθμό και το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό όταν επιστρέψουν οι ομάδες στη δράση παίρνει μορφή... πρόωρου τελικού για το συγκρότημα του Μιχάλη Γρηγορίου. 

Πρώτες νίκες για ΟΦΗ, Παναιτωλικό, μόνο ο Πανσερραϊκός χωρίς βαθμό

Ο Asteras AKTOR συνήλθε γρήγορα από την ήττα-σοκ από τον Βόλο και πήρε δεύτερο θετικό αποτέλεσμα σε πολύ δύσκολη έδρα, καθώς μετά το θρίαμβο στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού, οι Αρκάδες απέσπασαν 1-1 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" από τον Άρη.

Στους μεγάλους κερδισμένους της αγωνιστικής συμπεριλαμβάνονται αναμφισβήτητα ο ΟΦΗ και ο Παναιτωλικός που πανηγύρισαν τις πρώτες τους νίκες στη σεζόν. Οι Κρητικοί είδαν τον Ταξιάρχη Φούντα να σκοράρει με το... καλημέρα της θητείας του στο Ηράκλειο και να οδηγεί τον "Όμιλο" σε εντυπωσιακό διπλό στο Πανθεσσαλικό (1-3). 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3v65txy5gix)

Εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η πρώτη νίκη του Παναιτωλικού απέναντι στον Πανσερραϊκό (3-0), με τους φιλοξενούμενους να μένουν καθηλωμένοι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3uf0upltp41)

Το πρώτο φετινό διπλό της ΑΕΚ στη σεζόν απέναντι στο Λεβαδειακό (0-3) ολοκλήρωσε το παζλ του Σαββατοκύριακου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League: Λαμία - Ολυμπιακός 0-3, Άρης - Asteras AKTOR 1-1, Παναιτωλικός - Πανσερραϊκός 3-0, Λεβαδειακός - ΑΕΚ 0-3, Βόλος - ΟΦΗ 1-3, Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-2, Athens Kallithea - Παναθηναϊκός 2-2. 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 

1. Ολυμπιακός 9 (7-1)
2. ΠΑΟΚ 9 (8-3)
3. ΑΕΚ 7 (7-1)
4. Άρης 5 (3-2)
-----------------------------------
5. Παναθηναϊκός 4 (3-3)
6. Asteras AKTOR 4 (2-2)
7. ΟΦΗ 4 (4-5)
8. Λαμία 4 (2-4)
------------------------------------
9. Παναιτωλικός 3 (3-3)
10. Βόλος 3 (2-5)
11. Ατρόμητος 2 (3-4)
12. Athens Kallithea 2 (3-4)
13. Λεβαδειακός 1 (0-4)
14. Πανσερραϊκός 0 (2-7)

Πρεμιέρα στα ντέρμπι την επόμενη αγωνιστική με ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Με την επανέναρξη της Super League το Σάββατο 14/9 ξεκινούν και τα ντέρμπι ανάμεσα στους διεκδικητές του τίτλου, καθώς το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής περιλαμβάνει και τη σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας. Ο έτερος πρωτοπόρος Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" τον Παναιτωλικό, ενώ η ΑΕΚ επιστρέφει στην "Opap Arena" για το τρίτο εντός έδρας παιχνίδι της, καθώς φιλοξενεί τον Βόλο. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής (σ.σ. η Super League δεν έχει ανακοινώσει ακόμη ώρες και ημέρες): ΑΕΚ - Βόλος, Asteras AKTOR - Ατρόμητος, ΟΦΗ - Άρης, Ολυμπιακός - Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, Πανσερραϊκός - Λεβαδειακός, Λαμία - Athens Kallithea.