Η Ελλάδα έγραψε τη δική της ιστορία για δύο λόγους στον μικρό τελικό των Παραολυμπιακών Αγώνων 2024. Αρχικά ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης πήρε το πέμπτο μετάλλιο για τη χώρα του και το έβδομο(!) στην καριέρα του και στη συνέχεια το πανηγύρισε με... Κωνσταντίνο Αργυρό.

Το χάλκινο μετάλλιο του Πολυχρονίδη στους Παραολυμπιακούς Αγώνες πανηγυρίστηκε με Αργυρό

Καλύτερο φινάλε στο μικρό τελικό των Παραολυμπιακών Αγώνων δε θα μπορούσε να περιμένει ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης, ο οποίος τη στιγμή που χρειάστηκε να δείξει τη ψυχραιμία του το έκανε και με το παραπάνω, δίνοντας στην Ελλάδα το πέμπτο μετάλλιο της στη διοργάνωση.

Παρά το γεγονός πως βρέθηκε ουσιαστικά μία βολή από την ήττα και την τέταρτη θέση, ο Έλληνας Πρωταθλητής είχε τη τύχη με το μέρος του και κατάφερε με απίστευτο τελευταίο γύρο να πάρει τη νίκη που του έδωσε το έβδομο μετάλλιο στη πλούσια καριέρα του.

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του μάλιστα ο Έλληνας Πρωταθλητής φρόντισε να σχολιάσει πως ο στόχος του ήταν το έβδομο μετάλλιο και πως περιμένει ακόμη ένα, καθώς θα έχει την ευκαιρία και για το όγδοο σε λίγες ημέρες από σήμερα.

Το αξιοσημείωτο όμως συνέβη κατά τη διάρκεια των "πανηγυρισμών", καθώς από τα μεγάφωνα ακουγόταν το "Ελεύθερος" που είναι ένα τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού, το οποίο ήταν εκείνο που επισφράγισε την τεράστια επιτυχία του Γρηγόρη Πολυχρονίδη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3v4rj0oz0o1)