Μετά τις κληρώσεις του για τη League Phase σε Europa League και Conference League, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός ρίχνουν... ματιές και στις ομάδες που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στην Ευρώπη και παίρνουν μια... γεύση από το πως τα πηγαίνουν στα πρωταθλήματά τους. Άλλες νίκησαν, άλλες ήρθαν ισοπαλία και έμειναν "άσφερες", καμία δεν ηττήθηκε!

Αυτά... έκαναν οι αντίπαλοι των ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στα πρωταθλήματά τους

Η Στέαουα Βουκουρεστίου που θα βρεθεί τόσο στον δρόμο του ΠΑΟΚ όσο και του Ολυμπιακού στη League Phase του Europa League, με καλή εμφάνιση και από δυο γκολ σε κάθε μέρος κόντρα στην Αράντ επικράτησαν με 2-0 χάρη στα γκολ των Νγκεζάνα (16') και Μπαλούτα (87'). Στα... θετικά κινήθηκε και η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στη League Phase του Conference League, Ελσίνκι που έφυγε με το διπλό (1-3) από την έδρα της Βάασα χάρη στα δυο γκολ του μεγάλου πρωταγωνιστή Μεριλουότο και το χτύπημα πέναλτι του Έργουιν στο 84'.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Ρεάλ Σοσιεδάδ κατάφερε να αντέξει την πίεση στην έδρα της Χετάφε και να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) για την 4η αγωνιστική της La Liga. "Εξαφανισμένοι" επιθετικά οι φιλοξενούμενοι που... γλίτωσαν το γκολ από τους γηπεδούχους όμως έδειξαν καλά στοιχεία στην αμυντική τους γραμμή. 0-0 αναδείχθηκε και η αντίπαλος του Ολυμπιακού, Μπράγκα στο εκτός έδρας ματς της κόντρα στην Ζιλ Βισέντε.

Από την άλλη, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Βικτόρια Πλζεν αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 στην έδρα της Σλόβαν Λίμπερετς, με γκολ του Βίντρα στο 75΄πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας. Η άλλη αντίπαλος του "δικεφάλου του βορρά", Σλάβια Πράγας με καταιγιστική εμφάνιση και επίθεση "φωτιά" επιβλήθηκε με 2-0 της Παρτούμπιτσε χάρη στα γκολ των Ντιούφ και Χορί.