Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Ομάρ Κόλει, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού για να μπορέσει να "θωρακίσει" τα μετόπισθεν. Διακαής πόθος για το "Δικέφαλο του Βορρά" είναι ο Παντελής Χατζηδιάκος, ο οποίος θέλει να μετακομίσει στη Τούμπα και περιμένει τη θετική απάντηση της Κάλιαρι για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Περιμένει το "ναι" της Κάλιαρι για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Χατζηδιάκου ο ΠΑΟΚ

Μετά από αρκετές ημέρες συζητήσεων φαίνεται πως θα υπάρξει happy end στη μεταγραφή του Παντελή Χατζηδιάκου στον ΠΑΟΚ, με τον Έλληνα αμυντικό να έχει συμφωνήσει σε όλα με τους "ασπρόμαυρους" και να περιμένει το τελικό "οκ" από την Κάλιαρι για να ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη.

Ο "Δικέφαλος του Βορρά" μετά την παραχώρηση των Τροστ - Εκόνγκ και Κουλιεράκη χρειαζόταν δύο ποδοσφαιριστές για να κλείσει τις θέσεις στην άμυνα του. Ο πρώτος έχει ήδη ανακοινωθεί, με τον Ομάρ Κόλεϊ να υπογράφει το συμβόλαιο του αφότου έμεινε ελεύθερος από την Μπεσίκτας.

Αντίθετα, τα δεδομένα στην υπόθεση του Έλληνα στόπερ είναι διαφορετική, καθώς ο ΠΑΟΚ συζητάει για το δανεισμό του παίκτη και σε κάτι τέτοιο πρέπει να συμφωνήσει και η Κάλιαρι. Οι Θεσσαλονικείς έχουν βέβαια το πλεονέκτημα πως έχουν ήδη συμφωνήσει σε όλα με τον Χατζηδιάκο.