'Οσο περνούν οι μέρες τόσο περισσότερο σκέφτεται την επιστροφή του στην Ευρώπη ο Εβάν Φουρνιέ. Ο Γάλλος παιχταράς δε βρίσκει την πρόταση που θέλει στο NBA και έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις με ομάδες της Euroleague, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται αναμεσά τους και να έχει πιθανότητες να ολοκληρώσει τη μεγάλη μεταγραφή.

Ψάχνει το "μπαμ" με τη μεταγραφή του Φουρνιέ ο Ολυμπιακός

Μπορεί η νέα αγωνιστική περίοδος να βρίσκεται προ των πυλών, με τις ομάδες της Euroleague να ετοιμάζονται για τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας, αλλά όπως φαίνεται οι μεταγραφές δεν έχουν ολοκληρωθεί. Ένας παίκτης που φαίνεται πως πήρε την απόφαση να κάνει το ταξίδι από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι ο Εβάν Φουρνιέ.

Ο Γάλλος παιχταράς - που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 με τη χώρα του - έψαχνε τόσο καιρό να βρει ένα συμβόλαιο που θα τον ικανοποιήσει στο NBA για να συνεχίσει την καριέρα του εκεί, αλλά κάτι τέτοιο προς ώρας δεν έχει συμβεί.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d390jsxn25fl)
Για το λόγο αυτό αρχίζει να σκέφτεσαι περισσότερο την επιστροφή του στην Ευρώπη, γεγονός που κινητοποιεί αυτόματα τις περισσότερες ομάδες να κινηθούν για την περίπτωση του. Ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με τους "ερυθρόλευκους" να βρίσκονται σε επαφές με τον μάνατζερ του.

Ο Φουρνιέ άλλωστε είχε δείξει στο παρελθόν την... αδυναμία του για τους Πειραιώτες, αναφέροντας μάλιστα πως θα ήθελε να παίξει με την ερυθρόλευκη φανέλα αν κάποια στιγμή φύγει από το NBA. Είναι δεδομένα μία πολύ δύσκολη περίπτωση, η οποία αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Μεγάλος αντίπαλος για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα φαίνεται πως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης που μέχρι στιγμής δείχνει αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρσι, με τελευταία απώλεια να είναι η φυγή του Γκερσόν Γιαμπουσέλε για τους Φιλαδέλφεια Σίξερς, χωρίς να έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Στην απόφαση του Φουρνιέ θα παίξει δεδομένα ρόλο το πλάνο που θα του προταθεί, καθώς όπως φαίνεται δε θα κοιτάξει να πάρει τα περισσότερα χρήματα που θα βρει, αλλά να κατακτήσει τη Euroleague, κάτι που φαίνεται πως έχει βάλει σαν... στοίχημα με τον εαυτό του.