Τα social media είναι γνωστό πως τις περισσότερες φορές δημιουργούν αρκετά προβλήματα ανά διαστήματα. Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση του Νίκλας Σόμερ, με τον ποδοσφαιριστή της Νυρεμβέργης -που αγωνίζεται στην Bundesliga 2- να ανεβάζει φωτογραφία με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου και να ξυλοκοπείται από οπαδούς της ομάδας του.

Ξυλοκοπήθηκε παίκτης της Νυρεμβέργης επειδή φόρεσε φάνελα της Μπάγερν Μονάχου

Ο Νίκλας Σόμερ από εδώ και πέρα θα σκέφτεται διπλά και τριπλά πριν ανεβάσει το οτιδήποτε στα social media. Το... ξύλο που έφαγε για την τελευταία του ανάρτηση δεδομένα φαίνεται πως του έβαλε μυαλό, καθώς παρά το γεγονός πως ήταν γρήγορος και το διέγραψε, το κακό είχε ήδη γίνει.

Ο ποδοσφαιριστής της Νυρεμβέργης -που ταυτόχρονα είναι influencer με πάνω από 1 εκατομμύριο ακολούθους- ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία που φοράει τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου, κάτι που εξαγρίωσε όπως αναμενόταν τους οπαδούς της ομάδας του.



Σε καμία περίπτωση βέβαια δεν δικαιολογείται ο ξυλοδαρμός, τον οποίο υπέστη ο ποδοσφαιριστής για ένα λάθος που έκανε, με τη Νυρεμβέργη να σχολιάζει: "Ο σύλλογος δεν θα δεχτεί ποτέ τους παίκτες να δέχονται σωματική επίθεση. Αυτό ακριβώς συνέβη χθες το βράδυ μέσω των ενεργειών ατόμων.

Ο σύλλογος καταδικάζει έντονα αυτή τη συμπεριφορά. Αυτό είναι απολύτως ασυμβίβαστο με τις αξίες του FCN. Η αστυνομική έρευνα για το περιστατικό έχει ξεκινήσει εκείνο το βράδυ, αν υπάρξουν καταδίκες σε αυτό το πλαίσιο, ο σύλλογος, φυσικά, θα αντιδράσει ανάλογα".