Μία απίστευτη πρόταση που σίγουρα δεν μπορούσε κάποιος να αρνηθεί έκανε η Μπενφίκα στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Γιάννη Κωνσταντέλια. Οι Πορτογάλοι προσπάθησαν την τελευταία στιγμή των μεταγραφών να κάνουν το μεγάλο μπαμ, αλλά εισέπραξαν ένα μεγαλοπρεπέστατο "όχι".

Αρνήθηκε πρόταση 20 εκατομμυρίων της Μπενφίκα για τη μεταγραφή του Κωνσταντέλια ο ΠΑΟΚ

Το όνομα του Γιάννη Κωνσταντέλια έπαιξε αρκετά στα μεταγραφικά για τον ΠΑΟΚ, αλλά ο "δικέφαλος του βορρά" είχε απορρίψει μία μεγάλη πρόταση της Σάλτσμπουργκ για την απόκτηση του - που άγγιζε τα 15 εκατομμύρια ευρώ, αλλά είχε και ποσοστό μεταπώλησης στο 17,5%.

Εκεί που όλα έδειχναν πως το ενδιαφέρον από τις άλλες ευρωπαϊκές ομάδες είχε ατονίσει, ήρθε η Μπενφίκα τη τελευταία στιγμή να κάνει την έκπληξη. Οι "αετοί" της Λισαβόνας έκαναν μία πρόταση 20 εκατομμυρίων για να πείσει τον Ιβάν Σαββίδη να πει το ναι.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είχε πείσει τον νεαρό μεσοεπιθετικό να παραμείνει κάτοικος Τούμπας πριν κάποιους μήνες και τώρα το έδειξε για ακόμη μία φορά, με την προσφορά των Πορτογάλων να είναι πολύ καλύτερη από εκείνη των Αυστριακών, παρά το γεγονός πως το ποσοστό μεταπώλησης κυμαινόταν στο 10%.