Έτοιμη για νέες περιπέτειες είναι η Εθνική Ελλάδος, η οποία ετοιμάζεται για κάτι διαφορετικό με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο ομοσπονδιακός προπονητής θα κάνει το ντεμπούτο του στο Nations League κόντρα στη Φινλανδία και η πρώτη συγκέντρωση των παικτών είναι γεγονός.

Με χαμόγελα η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Ελλάδος για το Nations League

Με μοναδικό στόχο τις δύο νίκες που θα της δώσουν άλλον αέρα ενόψει της συνέχεια του Nations League έγινε η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Ελλάδος. Το κλίμα στην ομάδα φαίνεται να έχει αλλάξει με τους ποδοσφαιριστές να είναι γεμάτοι χαμόγελα για τη νέα προσπάθεια της ομάδας.

Πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει φυσικά η παρουσία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο, με τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού να είναι αποδεκτός απ' όλους τους παίκτες που γνωρίζουν πολύ καλά το έργο που έκανε στους "πράσινους", αλλά και στον ΑΠΟΕΛ στο παρελθόν.



Το πρώτο παιχνίδι στη διοργάνωση θα διεξαχθεί το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" στις 21:45 κόντρα στη Φινλανδία, ενώ τρεις ημέρες αργότερα ταξιδεύει για την Ιρλανδία για το δεύτερο αγώνα. Η ισχυρότερη βέβαια ομάδα του ομίλου είναι αναμφισβήτητα η Αγγλία, την οποία αντιμετωπίζει ένα μήνα μετά στις 10/10.

Αναλυτικά οι κλήσεις: Βλαχοδήμος, Μανδάς, Τζολάκης, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Γιαννούλης, Τσιμίκας, Βαγιαννίδης, Ρότα, Ντόη, Μπακασέτας, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μπουχαλάκης, Χατζηγιοβάνης, Αλεξανδρόπουλος, Σιώπης, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Τζόλης, Κωνσταντέλιας, Παυλίδης, Δουβίκας