Πέρα των μεταγραφών που είναι κοντά να ολοκληρώσει ο ΠΑΟΚ, υπάρχουν και οι αποχωρήσεις. Ο "Δικέφαλος του Βορρά" βρίσκεται σε συζητήσεις με την Κάλιαρι για τον Παντελή Χατζηδιάκο, την ώρα που στη Δανία αποκαλύπτουν πως έχει συμφωνήσει με τη Βίμποργκ για τον Ιβάν Νάσμπεργκ.

Ολοκληρώνεται η παραχώρηση του Νάσμπεργκ από τον ΠΑΟΚ στη Βίμποργκ

Δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμενε κανείς η καριέρα του Ιβάν Νάσμπεργκ στον ΠΑΟΚ, με τον Νορβηγό κεντρικό αμυντικό να βρίσκεται από το 2022 στην Τούμπα, αλλά να έχει σημειώσει μόλις 21 συμμετοχές στη Super League με την ασπρόμαυρη φανέλα σε σχεδόν τρία χρόνια.

Το γεγονός αυτό έκανε πιο εύκολη την απόφαση του "Δικεφάλου του Βορρά" να δώσει τη συγκατάθεσή του στη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στη Βίμποργκ, με τα δημοσιεύματα από τη Δανία να αναφέρουν πως υπάρχει ήδη συμφωνία και ο παίκτης θα βρίσκεται στη χώρα τις επόμενες ώρες.

"Η Βίμποργκ έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του. Ο Ίβαν Νάσμπεργκ έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, ωστόσο οι Δανοί κατάφεραν να τον πείσουν να έρθει στο club", αναφέρουν χαρακτηριστικά τα ΜΜΕ της χώρας, με την υπόθεση να θεωρείται τελειωμένη.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου φαινόταν πως δεν τον υπολόγιζε, παρόλο που αγωνίστηκε βασικός την πρώτη αγωνιστική κόντρα στον Πανσερραϊκό, με τους Θεσσαλονικείς άλλωστε μετά την απόκτηση του Ομάρ Κόλεϊ να συζητούν με την Κάλιαρι για τη μεταγραφή του Παντελή Χατζηδιάκου.